SIMONA HALEP, bagaje rătăcite pe aeroport

Duminică, la întoarcerea în ţară, Simona Halep a avut parte nu doar o de primire călduroasă, pe aeroport, dar şi de un incident neplăcut.

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 08:37
SIMONA HALEP, bagaje rătăcite pe aeroport

Angajaţii de pe Henri Coandă i-au rătăcit tenismenei noastre bagajele, aceasta trezindu-se fără valize, la venirea în ţară.

„Sunt mai emoţionată acum decât înaintea finalei de la Roland Garros. Este un moment emoţionant pentru mine şi vă mulţumesc că aţi venit în numnăr atât de mare”, a spus Simona Halep, la sosirea în ţară.

Simona Halep, oficial pe locul 3 în clasamentul WTA

imona Halep a sosit duminică seara la aeroportul Otopeni şi le-a mulţumit tuturor celor care au fost alături de ea pe durata turneului de la Roland Garros şi mai ales în timpul finalei disputate sâmbătă cu rusoaica Maria Şarapova.

”Sunt mult mai emoţionată acum, decât înaintea finalei de la Roland Garros. Este un moment deosebit pentru mine şi vă mulţumesc din suflet că m-aţi primit atât de călduros. Vreau să le mulţumesc românilor care m-au susţinut şi acolo la Roland Garros, la Paris, au făcut atâtea sacrificii ca să vină şi să mă susţină şi tuturor oamenilor care m-au susţinut în faţa televizoarelor punct cu punct. Sunt foarte fericită că trăiesc aceste clipe, vor fi clipe de neuitat. Mă bucur că am realizat această reuşită foarte mare pentru mine, cât şi pentru România. Mă bucur că sunt din România şi vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot. Bineînţeles le mulţumesc şi părinţilor mei, familiei mele, rudelor mele care mă susţin tot timpul şi apropiaţii, prietenii mei care au suferit alături de mine două săptămâni la Paris şi nu doar acum, ci întotdeauna, când am avut şi momente grele”, a declarat Simona Halep, care de luni urcă pe locul 3 în clasamentul mondial WTA.

Citeşte şi Simona Halep s-a întors în România: „Mă bucur că sunt româncă şi vă mulţumesc pentru tot”

Simona, care a adus cu ea trofeul finalistei de la Internaţionalele Franţei, a precizat că nu încearcă sentimente de tristeţe pentru că a pierdut finala: ”Nu pot fi tristă, pentru că a fost cel mai mare meci din cariera mea, din viaţa mea. O finală de Grand Slam, prima, pe care nu o voi uita niciodată. Sunt fericită că am putut să fac un meci bun în finală, am jucat la cel mai înalt nivel şi cred că m-au apreciat mulţi copii şi sper că mulţi copii o să vină la tenis datorită acestui meci. Mă bucur că anii pe care i-am petrecut pe teren de mic copil mi-au adus acest rezultat. Sper ca în viitor să am şi mai multe succese”.