Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19. Ce decizie a luat sportiva

Simona Halep a fost infectată cu covid, dar a avut simptome uşoare şi a trecut cu bine peste această încercare. Întrebată dacă îşi va face vaccinul anti COVID-19, sportiva a răspuns afirmativ.

05 ian. 2021, 16:30
Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19. Ce decizie a luat sportiva

Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19. Sportiva anunţă că îşi va face vaccinul anti COVID-19. „Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a explicat Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19

Simona Halep a anunţat pe 9 noiembrie că s-a vindecat de COVID-19 şi le-a mulţumit medicilor de la „Matei Balş” pentru sprijinul acordat în acea perioadă. Ulterior, sportiva a transmis un mesaj celor care contestă existenţa acestui virus.

Simona Halep, mărturisiri despre lupta cu Covid-19. „Mie mi-a fost teamă de acest virus!”

„Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.”, a afirmat Simona Halep.