Simona Halep, week-end la munte după două săptămâni petrecute la Dubai. Cu cine a fost surprinsă la Poiana Braşov FOTO

Simona Halep a revenit în ţară după ce a petrecut două săptămâni la Dubai, unde s-a relaxat, dar s-a şi anternat alături de doi membri ai Academiei lui Patrick Mouratoglou. Fostul lider WTA şi-a peterecut week-end-ul la Poiana Brașov, acolo unde deţine un hotel.

06 feb. 2023, 15:48
Simona Halep, week-end la munte după două săptămâni petrecute la Dubai. Cu cine a fost surprinsă la Poiana Braşov FOTO

Simona Halep, week-end la munte după două săptămâni petrecute la Dubai. Sportiva a fost la la restaurantul „Nuba Chalet”, unde a fost surprinsă alături de Claudia Marin, o saxofonistă făgărășeancă foarte talentată. „Înainte să mă înscriu la facultate am avut în minte să mă apuc de saxofon. Îmi plăcea tare mult instrumentul, era unic. Inițial am vrut să cânt folclor, dar am continuat cu jazz café și pop rock. În 2011 m-am înscris la școală, la Școala Populară de Arte din Brașov, unde am urmat cursuri de saxofon. În același timp eram studentă și la Asistență Socială”, este parte din Claudiei Marin, alias Claudia Sax.

Citeşte şi: Simona Halep, suspendată cel puţin până la toamnă pentru dopaj. Cum a dat-o de gol chiar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou

Altfel, Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, se menţine pe locul 15, cu 2.141 puncte, în clasamentul WTA de luni, tot în menţinere fiind şi Irina Begu, pe locul 27, cu 1.472 puncte. Sorana Cîrstea a coborât două poziţii şi este pe locul 63 (906 puncte), în timp ce Ana Bogdan este tot în cădere, de patru locuri, fiind pe 72, cu 840 puncte. La dublu, Gabriela Ruse se menţine pe locul 40, cu 1.617 puncte. Următoarea româncă în clasamentul de dublu este Monica Niculescu, pe 42, în urcare 3 locuri, cu 1.550 puncte. Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Arina Sabalenka şi de tunisianca Ons Jabeur.

Citeşte şi: Simona Halep a schimbat sportul. Imagini de senzație în plin scandal de dopaj VIDEO