Simona Halep, decizie surprinzătoare luată în Australia. L-a dat afară pe Teo Cercel, cel mai vechi om din staff

Simona Halep a decis să renunțe la serviciile lui Teo Cercel, preparatorul ei fizic și cel mai vechi om din staff-ul sportivei noastre, chiar înainte de Australian Open 2020.

30 ian. 2020, 16:32
Simona Halep, decizie surprinzătoare luată în Australia. L-a dat afară pe Teo Cercel, cel mai vechi om din staff

Simona Halep a fost profund nemulțumită de forma ei fizică de la Adelaide, iar unul dintre principalii vinovați a fost considerat Teo Cercel, pe care l-a concediat, conform Fanatik. „Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită. Am obosit” a strigat Simona Halep înspre Darren Cahill în timpul confruntării cu Ajla Tomljanovic (6-4, 7-5) de la Adelaide, prima din an pentru Halep. Atunci, antrenorul australian, care se afla lângă Teo Cercel, a încercat s-o liniștească pe Simona Halep spunându-i că se află într-o situație normală pentru luna ianuarie.

Citeşte şi Primele declaraţii ale Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open

În 2016, Simona l-a mai concediat o dată pe Teo Cercel, dar lipsa de colaborare dintre cei doi a durat doar o scurtă perioadă de timp. Acesta era totuşi cel mai vechi om din staff-ul Simonei Halep, fiind alături de ea încă din 2013.

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Australian Open de jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza (scor 6-7, 5-7), după ce a condus în setul al doilea cu 5-3. Înfrângerea a fost cu atât mai greu de digerat pentru Simona, având în vedere că meciul a fost unul foarte echilibrat şi românca chiar a avut şansa să îl ducă în setul decisiv, conducând în actul al doilea cu 5-3 şi servind pentru meci la 5-4.