Simona Halep dezvăluie cea mai ascunsă DORINŢĂ. Interviu-eveniment cu nr. 1 WTA

Simona Halep (26 de ani), liderul WTA, a vorbit despre cea mai ascunsă dorinţă a sa într-un interviu acordat unei reviste celebre.

26 apr. 2018, 07:15

Simona Halep a vorbit despre începuturile ei în tenis, despre relația cu antrenorul australian Darren Cahill și dezvăluie, în premieră, povești despre oamenii la care s-a uitat cu admirație pe parcursul dezvoltării ei într-un inreviu pentru Elle.

Simona Halep, aşa cum n-ai văzut-o NICIODATĂ. A pozat SEXY pentru o revistă celebră FOTO

Iată cele mai importante pasaje din interviu (versiunea completă, în numărul revistei Elle aflat deja la vânzare):

„La 8-10 ani, mergeam la turnee și îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid. Am avut probleme cu tenul, dar am avut un enorm sprijin din partea mamei mele, care m-a însoțit la zeci de doctori și mi-a cumpărat toate produsele de cosmetică pentru a rezolva această problemă. Și, ca să fac o glumă, aș fi vrut să am trei centimetri mai mult”.

„Când eram junioară mă gândeam că o să consider că sunt o jucătoare bună de tenis atunci când Ion Țiriac o să vină special și o să se uite la un meci de-al meu. S-a întâmplat acum câțiva ani și pot spune că mi-a dat o mare încredere că pot ajunge la cel mai înalt nivel din tenis”.

„Mi-a spus cineva o vorbă pe care n-o s-o uit niciodată, e valabilă în toate domeniile: o să fii atât de bun cât de buni sunt cei de lângă tine. Am oameni buni, profesioniști valoroși lângă mine și împreună cu ei am ajuns să fiu mai bună în fiecare zi”.

„”Reverul lung de linie este o lovitură pe care o simt. Mi s-a spus că și atunci când mă trezesc din somn sunt în stare s-o dau.  Punctul meu forte este deplasarea în teren, dar și loviturile mele au început să fie mai solide… e greu să-mi analizez eu jocul, dar cred că sunt o jucătoare destul de completă”.

„Mă maturizez și eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață. Mi-a crescut încrederea în mine, de aceea am început să fiu altfel. Mereu am știut ce vreau să spun, am știut ce vreau în viață, dar nu stăteam prea bine la partea de comunicare. Acum îmi este mai ușor și încerc să fiu și mai bine. Până la urmă, sensul vieții e să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele”.