Simona Halep, dezvăluire-bombă după meciul cu Bianca Andreescu. „Asta am auzit la mine în ţară!”

Simona Halep a declarat, luni, de ce s-a simţit sub presiune în timpul partidei disputate cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019.

28 oct. 2019, 19:52
Simona Halep, dezvăluire-bombă după meciul cu Bianca Andreescu. „Asta am auzit la mine în ţară!”

Simona Halep aspus că a auzit în ţară că ar fi „cam bătrână”.

„Am auzit la mine în ţară că sunt un pic prea bătrână. De aceea a fost un pic de presiune. Dar sunt fericită şi mândră acum că am văzut că sunt încă acolo şi pot să lupt, chiar dacă vin jucătoare tinere şi puternice, care câştigă deja la 19 ani un grand slam”, a declarat Simona Halep, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Turneul Campioanelor 2019. Ce a spus despre Bianca Andreescu

Simona Halep a mai declarat că este pregătită pentru meciul cu Elina Svitolina.

„Pare că îi place suprafaţa, o simte. Are încredere pe acest teren, a câştigat anul trecut. Este ceva extraordinar să câştigi acest turneu, e ca o finală de grand slam în fiecare meci. Sigur o să fie o partidă dificilă, abia o aştept, Dar mai întâi o să mă bucur de ziua de mâine, o să încerc să mă recuperez şi apoi vom vede. Dar sunt gata să lupt din nou şi sunt bucuroasă că sunt în această poziţie”, a declartat Simona Halep.

Simona Halep – Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 în primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019. Urmează, miercuri, Elina Svitolina

Simona Halep, 5 WTA, a învins-o, luni, cu 3-6, 7-6, 6-3, pe Bianca Andreescu, 4 WTA, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.