Simona Halep, dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc: „Avem mici probleme. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!»”

Simona Halep a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc, bărbatul cu care, în urmă cu câteva zile, a anunţat că se căsătoreşte. Chiar dacă între ei este o diferenţă de 13 ani, comentată de multă lume, se înţeleg foarte bine şi vor să îşi întemeieze o familie.

14 iun. 2021, 19:17
Simona Halep, dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc: „Avem mici probleme. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!»”
Simona Halep, dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc

Simona Halep, dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc. În urmă cu un an, pentru podcastul BT Talks, preluat de gsp.ro, Simona declara că mai are diverse probleme cu viitorul ei soţ, însă încearcă să se relaxeze.

Simona Halep, dezvăluiri despre relaţia cu Toni Iuruc

În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată. Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, declara Simona.

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, în vârstă de 41 de ani, care a mai fost căsătorit de două ori. Cel mai recent  mariaj l-a încheiat chiar el, pe motiv că soția îl înșela. Se pare că divorțul s-ar fi produs chiar când femeia era gravidă.

Citeşte şi: Simona Halep, prima declaraţie după ce a fost cerută de soție. Când va avea loc nunta cu Toni Iuruc

Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep

Jucătoarea de tenis fost cerută în căsătorie și a primit un inel de logodnă. Potrivit unor surse citate de Ziare.com, darul la nunta Simonei va fi între 300 şi peste 500 de euro.

Rudele de gradul doi vor da între 300 si 500, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importanta valoarea darului, este importanta prezenta la un eveniment special din viata fiecarui om. Daca esti ruda cu acea persoana care se casatoreste este obligatoriu sa participi la sarbatoare, la petrecere”, a spus pentru Ziare.com o persoana din apropierea Simonei Halep.

Simona Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o vineri.

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a spus Simona Halep.


loading...