Simona Halep, după tragedia din Colectiv: „Voi aprinde o lumânare, voi dona sânge, voi ţine doliu”

Simona Halep a revenit în ţară după eliminarea prematură de la Turneul Campioanelor, când a părăsit competiţia încă din grupe, şi a vorbit despre dezastrul produs în clubul Colectiv.

01 nov. 2015, 16:48
Simona Halep, după tragedia din Colectiv: „Voi aprinde o lumânare, voi dona sânge, voi ţine doliu”

„E o tragedie enormă. Am aflat de la prieteni, pentru că nu citesc presa, și am fost şocată de ce s-a întîmplat. Îmi pare rău pentru tinerii care erau acolo. Condoleanţe familiilor! Oricum nu sînt mare fană a cluburilor de noapte, nu voi mai merge de-acum încolo.Voi încerca să donez sînge şi să duc o lumînare. Voi ţine doliu pentru ei. E un moment greu pentru ţara noastră”, a spus Simona Halep la revenirea în România.

Şi Gică Hagi este alături de victimele de la Colectiv. „Era mai bine să nu se joace fotbal. Trebuia să medităm cu toţii la această tragedie, nu să ne încărcăm cu meciuri. Sînt momente grele, dure şi este greu să vorbim despre ce au păţit acei oameni.

Trebuie să ne mişte pe toţi această tragedie şi să fi stat acasă, să ne reculegem. Acestea sunt lucruri dureroase şi este greu să te concentrezi la un meci de tenis.

Sportul putea să rămînă două zile fără jocuri, pentru că înseamnă spectacol şi bucurie”, a declarat Hagi la conferinţa de presă.