Simona Halep, înaintea plecării în China: „Sper să mă refac. Încă mai am dureri la picior”

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării în China, că încă mai are dureri la picior, dar speră să se refacă în proporţie de 100% după întinderea la coapsă suferită la US Open.

18 sept. 2015, 19:44
Simona Halep, înaintea plecării în China: „Sper să mă refac. Încă mai am dureri la picior”

Nu mi-am pus niciun obiectiv (n.r. – la cele trei turnee din China). Vreau să mă simt bine pe teren, să joc un tenis bun aşa cum am făcut în America. Şi sper să fiu 100% la sută cu piciorul, pentru că încă mai am dureri. Am făcut tratament, acum mă simt mai bine. Să vedem pe parcurs cum va fi. Se poate să şi forţez, dar se poate să îmi fi şi trecut. După America nu am mai jucat meci oficial şi nu pot să îmi dau seama acum„, a explicat Simona Halep, numărul doi mondial, potrivit Mediafax.

Simona Halep a menţionat că este încă de acum cu gândul la Turneul Campioanelor, programat în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie, la Singapore. „La Wuhan şi Beijing e un avantaj pentru mine că nu am puncte de apărat. Nu am presiune, doar mă duc să joc. Sunt binevenite nişte meciuri în plus pentru Singapore. Bineînţeles că sunt cu gândul şi la Turneul Campioanelor. M-am bucurat enorm că pot să merg să joc din nou. A fost unul dintre obiectivele mele mari anul acesta. Vreau să pun la punct foarte bine pregătirea pentru Singapore„, a precizat jucătoarea numărul 2 WTA.

Simona Halep a plecat, vineri, în China, acolo unde va participa la turneele de la Guangzhou (21 – 26 septembrie), Wuhan (27 septembrie – 3 octombrie) şi Beijing (3 – 11 octombrie).

CITEŞTE ŞI: Simona Halep şi-a anunţat programul toamnei. Ce spune despre accidentarea la coapsă