Simona Halep şi-a anunţat programul toamnei. Ce spune despre accidentarea la coapsă

Simona Halep a fost prezentă miercuri la inaugurarea terenurilor de tenis dn cadrul Complexului Sportiv Ion Ţiriac, ocazie cu care a vorbit despre următoarele turnee la care va participa, dar şi despre accidentarea la coapsă.

16 sept. 2015, 17:41
Simona Halep şi-a anunţat programul toamnei. Ce spune despre accidentarea la coapsă

Simona Halep va merge anul acesta la trei turnee în China, unde va fi însoţită de Răzvan Sabău, Teo Cercel şi un maseur, iar la Turneul Campioanelor se va reîntâlni cu Darren Cahill, cel care i-a stat alături în turneele din America.

Până la Turneul Campioanelor mai am vreo trei înainte. Bineînţeles că îmi doresc să joc cel mai bun tenis al meu la Singapore, sper să am un rezultat bun şi poate să îl repet pe cel de anul trecut. Nu ştiu cine a spus că voi lipsi de la Beijing. Eu voi juca la Guangzhou, Wuhan şi Beijing. În China vin cu mine Răzvan Sabău, Cercel Teodor şi un masor, un fizio. În calitate de sparring vine Răzvan, nu am făcut contract de antrenor cu el„, a spus Simona Halep.

Citeşte şi Ion Ţiriac, către Simona Halep: Eşti un sportiv sărac!

În ceea ce îl priveşte pe antrenorul Darren Cahill, Simona Halep a explicat că va lua o decizie în privinţa continuării colaborării cu acesta după Turneul Campioanelor. „Nu ştim încă exact. Vorbim şi vedem. După Singapore o să pot să dau un răspuns„, a menţionat Halep.

Aflată sub tratament din cauza unei întinderi la coapsă, Simona Halep speră să se refacă într-un timp cât mai scurt. „Mai am probleme la coapsă, sunt în tratament. Este o întindere mică, sper să îmi revin în curând„, a mai spus Simona Halep.