SIMONA HALEP – IRINA BEGU 6-1, 6-4 LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING SHENZHEN 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în finala turneului de la Shenzen, China, după ce a trecut de Irina Begu, locul 43 WTA, scor 6-1, 6-4. În finală se va duela cu învingătoarea meciului Maria Sharapova - Katerina Siniakova.  

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 05:01
SIMONA HALEP – IRINA BEGU 6-1, 6-4 LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING SHENZHEN 2018

SIMONA HALEP – IRINA BEGU LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT, LIVE STREAMING SHENZHEN. România va avea o reprezentantă în finala turneului din China, după ce Simona Halep și Irina Begu au avut un parcurs excelent la Shenzen. Până acum, Simona a trecut de Gibbs, Duan și Sabalenka, iar Irina le-a învins pe Liu, Alexandrova și Timea Babos.

Cele două jucătoare s-au mai duelat de cinci ori, iar Halep a câștigat de fiecare dată. Ultimul meci a avut loc în 2016, la Wuhan, când Begu a abandonat în setul doi.

În a doua semifinală se înfruntă Maria Sharapova și Katerina Siniakova, de la ora 10:00.

SIMONA HALEP – IRINA BEGU LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT, LIVE STREAMING SHENZHEN. Simona Halep şi Irina Begu fac legea la Shenzhen! Cele două s-au calificat în semifinale şi se vor lupta mâine în meci direct pentru finală (ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1). În aceeaşi zi, Halep şi Begu vor fi şi coechipiere la Shenzhen. Perechea română este favorită să joace finala de dublu.

 

Simona Halep o domină autoritar pe Irina Begu. Cea mai buna jucătoare din lume are 5-0 în confruntările de până acum. Înainte de a fi prietene, cele mai în formă jucătoare române din circuit au avut si momente mai tensionate.

Unul dintre ele a avut loc în mai 2016, în sferturile de la Madrid. Dupa 6-3, în primul set, Halep a pierdut la „0” actul secund. A fost un „cadou de Paşte”, a declarat după meci Simona, deranjată atunci de oamenii din staff-ul adversarei.

„Atunci să fie un cadou primit, ce pot să zic. Poate şi echipa ei a fost într-un fel, dar nu aş vrea să intrăm într-un scandal”, a spus la momentul respectiv Irina.

Ulterior, Simona a explicat că a fost foarte nervoasă la acel meci, dar asta pentru că ea nu a reuşit să se concentreze 100% la ce are de făcut. „După primul game din setul doi m-am enervat şi n-am putut să mai conrolez. În setul trei m-am resetat şi am început din nou să joc tenis”, a spus Halep.

De atunci, cele două s-au mai întâlnit, tot în 2016, în primul tur la Wuhan, când Begu a abandonat din cauza unei accidentări la spate. Între timp, însă, Halep şi Begu s-au împăcat, dar nu au de gând să-şi facă vreun cadou. Faptul că ele sunt prietene în acest moment a fost relevat şi de faptul că Irina şi Simona au mers împreună la petrecerea de Crăciun.