Simona Halep, lângă Cristiano Ronaldo, Leonardo Di Caprio și MR. Bean la Cluj, înainte de audierea de la TAS

Simona Halep, Cristiano Ronaldo, Leonardo Di Caprio, dar și alte personalități vor putea fi văzute la Cluj, în perioada următoare. Nu este însă vorba despre prezența fizică a acestora ci de figurinele de ceară.

12 ian. 2024, 09:29

„Wax Museum” aduce la Iulius Mall Cluj unele dintre cele mai îndrăgite personalități ale tuturor timpurilor, atât autohtone, cât și internaționale. Vizitatorii vor avea ocazia să admire figurine din ceară, în mărime naturală, ale unora dintre persoanele cunoscute ale sportului, cum sunt Simona Halep, Cristiano Ronaldo Leonardo Di Caprio și MR. Bean sau Jim Carrey.

Citește și: O nouă lovitură pentru Simona Halep în plină suspendare pentru dopaj. A fost obligată să spună STOP!

Peste 25 de statuete vor fi expuse în perioada 12 ianuarie – 11 februarie în zona Zara, din Iulius Mall.

Expoziția poate fi vizitată în intervalul orar 10 – 22. Intrarea se face pe bază de bilet: adulți – 30 RON, elevi, studenți, pensionari – 20 RON
Copiii cu vârsta de până la 6 ani au intrarea gratuită.

Citește și: Simona Halep se pregătește intens pentru o posibilă revenire în tenis. A renunțat la Academia lui Mouratoglu și are un nou preparator fizic

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunțat că va analiza cazul Simonei Halep între 7 și 9 februarie. Fostul numărul 1 WTA luptă să-și demonstreze nevinovăția în scandalul de dopaj în urma căruia a primit o suspendare de 4 ani.