Simona Halep se pregătește intens pentru o posibilă revenire în tenis. A renunțat la Academia lui Mouratoglu și are un nou preparator fizic

Simona Halep luptă să-și dovedească nevinovăția în scandalul de dopaj. Chiar dacă s-a ales cu o suspendare de 4 ani, românca nu are de gând să renunțe prea ușor la întreaga ei carieră. Până la un nou verdict, Simona Halep se antrenează chiar dacă a spus adio Academiei lui Mouratoglou.

07 ian. 2024, 12:35
Simona Halep se pregătește intens pentru o posibilă revenire în tenis. A renunțat la Academia lui Mouratoglu și are un nou preparator fizic

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunțat că va analiza cazul Simonei Halep între 7 și 9 februarie. Fostul numărul 1 WTA luptă să-și demonstreze nevinovăția în scandalul de dopaj în urma căruia a primit o suspendare de 4 ani.

Cu toate acestea, Simona Halep nu și-a pierdut speranța că va reveni pe terenul de tenis și se antrenează de zor, chiar dacă a renunțat la serviciile Academiei Mouratoglu.

Citește și: Simona Halep, mărturisire cutremurătoare despre cazul de dopaj. „Sănătatea mea mintală a fost grav afectată!” VIDEO

Înainte de Crăciun, Simona Halep s-a mutat în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, unde colaborează cu Jez Manso, o preparatoare fizică din Filipine. Românca vrea să fie în cea mai bună formă în martie, când speră ca va primi un răspuns favorabil în scandalul de dopaj.

Jez Manso a distribuit o fotografie cu campioana noastră pe rețelele de socializare, alături de mesajul: “Uite cine a revenit la club, campioana din Dubai din 2015 și 2020, Simona Halep! Ne bucurăm că ai revenit”, potrivit Cancan.