SIMONA HALEP, prima DECLARAŢIE după calificarea în FINALĂ la ROLAND GARROS

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. Simona Halep este fericita dupa ce a reusit sa se califice, in premiera, in finala unui turneu de Grand Slam. Simona halep va juca in ultimul act la Roland Garros, sambata, de la ora 16:00, cu Maria Sharapova.

RomaniaTV.net
05 iun. 2014, 17:59
SIMONA HALEP, prima DECLARAŢIE după calificarea în FINALĂ la ROLAND GARROS

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. Simona Halep a declarat, imediat dupa semifinala cu Andrea Petkovic, scor 6-2, 7-6 (4), ca nu realizeaza deocamdata ca va juca la Roland Garros cu trofeul pe masa!

„E uimitor, nu pot sa cred ca voi juca in finala! Andrea Petkovic a evoluat foarte bine, dar cred ca eu am fost ceva mai puternica la final. Am facut totul pentru a castiga”, a spus Simona Halep la finalul partidei.

„Am mare încredere în mine acum după ce am jucat câteva meciuri aici, dar ştiu că Maria Sharapova va fi foarte puternică. Am jucat cu ea la Madrid şi poate acum va fi revanţa mea. Voi face tot ce pot pe teren şi… cine ştie? Trebuie să-mi fac jocul, sa fiu agresivă, să deschid terenul, să joc unghiurile şi să dau ce e mai bun în mine cu speranţa că voi face un meci bun”, a mai spus Simona Halep.

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA. Simona Halep va juca prima finală de Grand Slam din carieră, în timp ce Maria Sharapova are deja în palmares un trofeu la Roland Garros, cucerit în 2012.

SIMONA HALEP este în FINALĂ la ROLAND GARROS

De altfel, Maria Sharapova a câştigat toate turneele de Grand Slam, completându-şi palmaresul cu titlurile la Wimbledon (2004), US Open (2006) şi Australian Open (2008).

Maria Sharapova, prima finalistă la ROLAND GARROS

SIMONA HALEP-MARIA SHARAPOVA s-a mai jucat în 2014 în FINALA de la Madrid. Maria Sharapova a trecut atunci de Simona Halep cu 1-6, 6-2, 6-3.