Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Patrick Mouratoglou. „O persoană specială!”

Simona Halep a ținut să-i transmită un mesaj antrenorului ei, Patrick Mouratoglou, deşi se află în plin scandal de dopaj. Fostul lider WTA l-a felicitat pe francez după ce noul elev al acestuia, Holger Rune, a câştigat Masters-ul de la Paris.

08 nov. 2022, 16:09
Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Patrick Mouratoglou. „O persoană specială!”
Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Patrick Mouratoglou

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez îl pregătește în prezent pe danezul Holger Rune, care a câștigat turneul de la Paris după o finală cu sârbul Novak Djokovic, scor 3-6, 6-3, 7-5. „Felicitări, Holger Rune, mi-a făcut plăcere să te urmăresc jucând. Mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Citeşte şi: Lovitură dură încasată de Simona Halep. Primul contract pierdut după ce a fost prinsă dopată

Patrick Mouratoglou colaborează cu Holger Rune de la jumătatea lunii octrombrie, atunci când a primit „acceptul” din partea Simonei Halep, care anunţase că nu va mai juca deloc în 2022.

Săptămâna trecută, Patrick Mouratoglou a declarat că îi este alături 100% Simonei Halep în această perioadă, menționând că ține legătura zilnic cu ea. „Sunt în contact zilnic cu Simona, vorbim, îmi spune toate noutăţile. Sunt alături de ea în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot să cuprindă întreaga dificultate a situaţiei”, a declarat Patrick Mouratoglou.

Citeşte şi: Toni Iuruc aruncă bomba în scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutăţească situaţia”

Simona Halep se află în mijlocul unui scandal de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, în cadrul US Open 2022. Românca a fost suspendată temporar şi riscă o interdicţie de până la patru ani.