Simona Halep n-are aşteptări mari de la turneele din America. Ce obiective şi-a stabilit pentru 2015

Simona Halep debutează săptămâna aceasta în turneele din America, pe hard, la Toronto, turneu pregătitor pentru US Open, la fel ca New Haven şi Cincinnati, la care va participa în săptămânile următoare.

11 aug. 2015, 07:30
Simona Halep n-are aşteptări mari de la turneele din America. Ce obiective şi-a stabilit pentru 2015

Simona Halep a declarat într-un interviu acordat WTA, că nu are un obiectiv pentru sezonul nord-american pe hard, pe care-l începe săptămâna aceasta, la Toronto, precizând că obiectivul său este doar acela de a se califica la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Citeşte şi SIMONA HALEP, dialog savuros cu două fetiţe: Noi suntem mici, tu eşti mică… VIDEO

Nu am obiective, nu am aşteptări de la mine, vreau doar să obţin calificarea la Singapore în acest an, aşa că joc fără presiune şi vreau să văd cât de bună pot fi în acest sezon pe hard. M-a ajutat să am o pauză lungă acasă, am avut nevoie de ea, pentru că am fost puţin obosită. Pot spune că am avut rezultate slabe pe zgură şi pe iarbă, dar m-am antrenat din greu acasă şi vreau doar să regăsesc modalitatea de a lupta pentru fiecare minge, pentru victorie„.

Citeşte şi SIMONA HALEP şi-a angajat un nou antrenor. Cu cine pregăteşte turneele din America

Simona Halep şi-a reamintit că în 2011 a ajuns în turul al doilea al Rogers Cup, tot la Toronto, venind din calificări, şi că în prima manşă a obţinut cea mai importantă victorie din cariera ei de până atunci, împotriva sportivei ruse Svetlana Kuzneţova (4-6, 6-4, 6-3). „Sunt fericită că m-am întors aici. Am jucat o dată la Toronto şi am jucat bine. Am obţinut cea mai mare victorie la acea vreme, împotriva Svetlanei Kuzneţova. Mă simt încrezătoare că revin pe hard, pentru că la începtul anului am avut rezultate bune, dar vin după o perioadă dificilă, aşa că încerc să-mi recapăt încrederea şi să mă bucur de tenis„, a spus Simona Halep.

Acum, Simona Halep este calificată direct în turul al doilea, fază în care va evolua împotriva învingătoarei dintre Jelena Jankovici şi Caroline Garcia, partidă ce va avea loc marţi.