Simona Halep, noi detalii despre ACCIDENTARE. Ce spune despre RETRAGEREA de la Australian Open 2018

Simona Halep a oferit detalii noi despre starea ei de sănătate după accidentarea suferită, marţi, în meciul cu Destanee Aiava din primul tur al Australian Open 2018.

16 ian. 2018, 12:22
Simona Halep, noi detalii despre ACCIDENTARE. Ce spune despre RETRAGEREA de la Australian Open 2018

Simona Halep a afirmat că nu crede că are ceva rupt la glezna stângă.

Simona Halep, acuzată de RASISM la Australian Open 2018. Declaraţii SCANDALOASE făcută de ROMÂNCĂ

„Am simţit o pternică durere pe teren, dar nu am avut timp să văd ce am. Am fcăut un duş, am făcut stretching şi am venit aici. Vreau să aştept până mâine să văd cum mă trezesc. Din experienţa mea, simt că nu este nimic rupt, dar durerea a fost mare. Îmi trebuie un consult medical. Am mai avut cinci accidentări la această gleznă de-a lungul timpului. Aşa că glezna mea nu este bine, de aceea o bandajez tot timpul. Dar nu ştiuc e s-a întâmplat pentur că a fost strânsă. Vreau să văd la TV cum a fost, pentru că nu-mi amintesc”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după meci.

Simona Halep – Destanee Aiava 7-6, 6-1 în primul tur la Australian Open 2018. Urmează Eugenie Bouchard

Întrebată despre o posibilă retragere din turneu, nr. 1 WTA a răspuns: @Nu mă gândesc la asta. Sunt obişnuită cu problemele la gleznă, aşa că nu cred că o să mă opresc. Dar sănătatea rămâne mereu pe primul plan. Voi vedea. În opinia mea, voi fi în stare să joc”.