Simona Halep, o nouă lovitură financiară la început de 2022. Investiţie uriaşă a fostului nr. 1 WTA

Simona Halep tocmai a câştigat Melbourne Summer Set 1, dar este pregătită să dea o nouă lovitură şi în afaceri. Sportiva va ridica un hotel lângă plaja din Năvodari!

11 ian. 2022, 14:35
Simona Halep, o nouă lovitură financiară la început de 2022. Investiţie uriaşă a fostului nr. 1 WTA

Simona Halep, o nouă lovitură financiară la început de 2022. Fostul nr. 1 WTA îşi investeşte banii îi imobiliare şi este pe punctul de a începe construcţia la al treilea hotel, după cele pe care le deţine în Braşov şi în Poiana Braşov. Acesta va fi ridicat în apropierea plajei din Năvodari şi va fi unul de lux.

Simona Halep, o nouă lovitură financiară la început de 2022. Investiţie uriaşă a fostului nr. 1 WTA

Primăria Năvodari a emis deja autorizaţiile necesare pentru construirea imobilului cu trei etaje. Conform documentației depuse, imobilul va fi unul destinat turismului, fiind compus din locuințe (garsoniere) de vacanță, urmând ca la parter să funcționeze un restaurant cu terasă. Blocul va fi ridicat de societatea SH Resort SRL, care-i are ca asociați pe tatăl Simonei, Stere (80%) și fratele sportivei, Nicolae (20%). Firma mai deține un imobil pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, acolo unde a funcționat o cafenea care a fost închisă în 2019, pentru a lăsa loc unui hotel cu 4 etaje, cu restaurant, club și parcare subterană pe două nivele, scrie wowbiz.ro.

Simona Halep, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Toni Iuruc. „M-am gândit că se apropie de final”

Anul trecut, Simona Halep a inaugurat şi un complex rezidenţial din Mamaia, la care şef de şantier a fost chiar fratele ei. Anasamblul de apartamente este situat foarte aproape de plajă, într-o zonă selectă, în partea de nord a staţiunii Mamaia.

Cum şi-a amenajat Simona Halep vila de la Izvorani. Viaţa opulentă pe care o duce tenismena – FOTO

Simona Halep a ajuns la aproape 38 de milioane de dolari câștigate din tenis, fiind pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar a mai încasat peste 10 milioane de euro din contracte de publicitate!