Simona Halep, primul mesaj după ce a anunţat că renunţă la Olimpiadă. „Este extrem de greu de digerat”

Simona Halep a confirmat într-o postare pe reţelele de socializare că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acesta fiind al treilea abandon major al său, după Roland Garros şi Wimbledon.

29 iun. 2021, 10:13
Simona Halep, primul mesaj după ce a anunţat că renunţă la Olimpiadă. „Este extrem de greu de digerat”

Simona Halep a postat pe Facebook un mesaj în care-și exprimă dezamăgirea pentru ratarea unui asemenea obiectiv. „Nimic nu mă face mai mândră decât oportunitatea de a reprezenta România, dar, din păcate, recuperarea după accidentarea mea de la gambă necesită mai mult timp și am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară.

După dezamăgirea cauzată de absența de la Roland Garros și Wimbledon, forfait-ul de la Jocurile Olimpice este extrem de greu de digerat, dar sunt hotărâtă să revin mai puternică. Îi voi urmări și îi voi susține pe sportivii români de acasă„, a scris Simona Halep, pe Facebook.

Citeşte şi Cadoul de 250.000 de euro pe care Simona Halep şi l-a făcut înainte de logodnă. Sportiva i-a surprins pe toţi fanii

Postarea Simonei este însoțită de o imagine din Ostrava, acolo unde România a trecut dramatic de Cehia și a obținut calificarea în semifinalele FedCup (februarie 2019).

Citeşte şi Simona Halep a publicat imagini de la primul său antrenament, după accidentare. „Ce mi s-a întâmplat, s-a întâmplat PENTRU mine” VIDEO

De asemenea, Simona a postat şi pe Twitter, următorul mesaj: „Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, însă, din nefericire, recuperarea după accidentarea la gambă cere mai mult timp, aşa că am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară”, a scris Halep pe Twitter.

Coşmarul Simonei Halep a început pe 12 mai, când a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat şi turneul de la Roland Garros. Halep afirma la 14 aprilie, cu 100 de zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, că singurul său vis este de a fi cea mai bună la întrecerea supremă. „100 de zile şi un singur vis, de a fi cel mai bun la Jocurile Olimpice. Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt mii de ore de muncă şi multă dorinţă. Jocurile Olimpice 2020 Tokyo înseamnă pentru mine încredere şi multă mândrie. Ne vedem la Tokyo şi eu sunt Team România”, spunea Halep la momentul respectiv.