Simona Halep ratează următoarele trei competiţii. Când revine în circuit şi la ce turnee participă

Simona Halep, accidentată la genunchi, va lipsi din circuit toată luna februarie. A patra jucătoare a lumii a jucat doar patru meciuri în 2017, bilanţul fiind de două victorii şi două înfrângeri.

08 feb. 2017, 07:12
Simona Halep ratează următoarele trei competiţii. Când revine în circuit şi la ce turnee participă

Prima competiţie de la care va lipsi Simona Halep este meciul de Fed Cup cu Belgia, programat la sfârşitul acestei săptămâni. Halep va absenta apoi de la turneul de la Doha, unde anul trecut a fost eliminată de Elena Vesnina, încă din turul secund.

Totuşi, deşi n-are decât 60 de puncte de apărat la Doha, Simona Halep va fi depăşită în clasamentul WTA de Dominika Cibulkova, dacă slovaca ajunge în turul secund.

De asemenea, Simona Halep va absenta şi de la turneul de la Dubai, unde anul trecut a pierdut, de asemenea, în turul secund, la Ana Ivanovic, deşi a fost cap de serie numărul 1.

Simona Halep va receni în circuit pe 6 martie, ea fiind desemnată cap de serie numărul 4 la Indian Wells, acolo unde anul trecut a fost oprită în sferturi, de Serena Williams. Simona va merge după aceea la Miami, unde a ajuns tot până în sferturi, unde a pierdut la Timea Bacsinszky.