Simona Halep, reacţie emoţionantă după ce a câştigat trofeul WTA Praga. „Nu mai ştiam cum e!”

Simona Halep a înfins-o pe Elise Mertens cu scorul 6-2, 7-5 şi a câştigat trofeul turneului WTA Praga. Campioana noastră a fost extrem de emoţionată la festivitatea de premiere care a fost una inedită din cauza noilor reguli impuse şi în tenis din cauza noului coronavirus.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 14:51
Simona Halep, reacţie emoţionantă după ce a câştigat trofeul WTA Praga. „Nu mai ştiam cum e!”

Simona a primit trandafiri din partea organizatorilor WTA Praga, pe care i-a introdus în racheta de tenis. Apoi s-a bucurat ca un copil ce primește jucăria mult dorită pentru trofeul WTA Praga, transmite Digisport.ro.

Ajunsă la la cel de-al 21-lea trofeu al carierei, Halep a vorbit şi despre regulile pe care a trebuit să le respecte în Cehia.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit aici, ştiu că sunt condiţii dificile. Ştiu că nu a fost uşor. M-am simţit în siguranţă aici, chiar dacă m-am plictisit în cele 10 zile în care am stat în cameră. Mulţumesc şi celor de la WTA pentru organizarea acestui turneu într-o perioadă dificilă.

Sunt foarte fericită că am câştigat acest turneu, am revenit în Praga după 15 ani… nici nu mai ştiam cum e. M-am simţit excelent şi sper să mai vin, pe viitor, aici”, a declarat Simona Halep la finalul victoriei cu Elise Mertens.

SIMONA HALEP – ELISE MERTENS 6-2, 7-5. Victorie superbă în finala de la Praga

Pentru câştigarea turneului de la Praga, Simona Halep (locul 2 WTA) şi-a asigurat un cec de 25.000 de dolari şi 280 de puncte în clasamentul general.

Simona Halep, lovitura zilei în finala de la Praga