Simona Halep, relaţie cu un „macho” din circuitul ATP? Detaliile care au dat-o de gol

Lăsând la o parte impactul devastator pe care suspendarea provizorie pentru dopaj a avut-o asupra carierei sale, Simonei Halep pare să îi meargă excelent în viața personală.

27 aug. 2023, 17:25
Simona Halep, relaţie cu un „macho” din circuitul ATP? Detaliile care au dat-o de gol

Pe 8 septembrie 2022, Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat amiabil la notar. Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia. La acel moment, amândoi au fost reţinuţi în declaraţii şi au transmis că decizia a fost luată de comun acord, fără a oferi motivele rupturii.21 apr. 2023
Se pare că Simona Halep dă lovitura în dragoste, la un an de la divorț, scrie Prosport. După ce în ultima vreme au apărut mai multe indicii că Simona Halep are o nouă relație, cireașa a fost pusă pe tort în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un sexy tenismen din circuitul ATP și-a făcut apariția în anturajul Simonei.

Simona Halep dă lovitura în dragoste, la un an de la divorț!? Un „macho” din circuitul ATP, surprins la Mamaia în anturajul sportivei
Portughezul Joao Monteiro (29 de ani) ar putea fi noul iubit al Simonei Halep (31 de ani), tenismenul având o apariție misterioasă în acest weekend la Mamaia. Joao a mers la evenimentul „Nostalgia Litoral 2023″, afișându-se împreună cu prietenii Simonei.

Simona Halep îşi anunţă revenirea în tenis după audierea în scandalul de dopaj: „Nu am făcut nimic necinstit”
Chiar dacă Simona Halep nu apare în fotografiile postate de cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda, pe Instagram, legăturile dintre ea și Joao Monteiro sunt evidente. Portughezul lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde cel mai probabil a cunoscut-o pe Simona.

Fost număr 237 ATP, Joao Monteiro nu a mai jucat niciun meci oficial din anul 2020, preferând să ia calea antrenoratului. Potrivit site-ului ATP, Jao are o înălțime de 1,78 cm, fiind cu 10 centimetri mai înalt decât Simona.

Tot mai multe indicii că Simona are o nouă relație
Simona Halep a divorțat de afaceristul Toni Iuruc (43 de ani) în urmă cu aproape un an, iar constănțeanca vrea să își refacă viața. În ultima perioadă au apărut mai multe indicii care par să anunțe o nouă relație amoroasă.

Halep a mai postat recent pe rețelele sociale o imagine în care apare într-un costum de baie roz, din gama Barbie, suprinsă din spate, pe o barcă. De asemenea, Simona a făcut o excursie în doi la Capri, fiind fotografiată în diferite ipostaze de cel care a însoțit-o.

Asta după ce Halep a urcat pe Instagram, la secțiunea story, o fotografie surprinsă în mașină, cu un uriaș buchet de trandafiri albi, poza fiind însoțită și de o inimioară în partea de jos.

Simona Halep, care a fost audiată în cazul său de dopaj în ultima săptămână din iunie, a declarat într-un interviu pentru Eurosport că avocatul său i-a spus că până la finalul acestei luni nu o să primească decizia.

Simona Halep a fost anunţată de avocatul ei: „Mă aşteptam să primesc decizia mult mai repede”

„A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toţi experţii pe care i-am avut. Avocaţii, de asemenea, a fost şi Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici şi apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai uşor când spui adevărul şi am simţit că totul o să fie bine. Mă aşteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte ştiu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni şi nu am primit absolut nicio ştire despre decizie. M-am antrenat din greu, am şi postat pe reţelele media pentru că am vrut să împărtăşesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată şi că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede. Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie”, a spus Halep pentru Eurosport.

Ea  a precizat că este foarte dezamăgită de acest lucru. “Este aproape imposibil să stai să aştepţi atât de mult pentru o decizie, dar aşa cum am spus nu am ce să fac prea multe şi va trebui să aştept”, a menţionat sportiva.

Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost testată pozitiv cu roxadustat. Ea aşteaptă în continuare o decizie a forurilor internaţionale din tenis privind situaţia sa.