Simona Halep renaște din propria cenușă. Sportiva a rupt tăcerea și le-a transmis fanilor săi primul mesaj după tot scandalul în care a fost implicată

Simona Halep trece printr-o perioadă extrem de dificilă însă, ca de fiecare dată, sportiva a găsit puterea să meargă mai departe. Recent, tenismena a rupt tăcerea și le-a transmis fanilor săi primul mesaj după scandalul de dopaj în care a fost implicată.

21 nov. 2022, 23:34
Simona Halep renaște din propria cenușă. Sportiva a rupt tăcerea și le-a transmis fanilor săi primul mesaj după tot scandalul în care a fost implicată

Simona Halep renaște din propria cenușă. Sportiva trece printr-o perioadă extrem de grea după divorțul de Toni Iuruc, dar mai ales după scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Citește și Simona Halep, desfiinţată după o postare pe Instagram. „Mesajul ciudat al spălatei pe creier!”

Recent, tenismena a rupt tăcerea și le-a transmis fanilor săi primul mesaj după tot scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Sportiva a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testele antidoping de la US Open, la Roxadustat, o substanţă care ajută la mai buna oxigenare a sângelui.

Simona Halep a fost acuzată de dopaj cu roxadustat, o substanță interzisă care face parte din din clasa EPO. În acest context, jucătoarea de tenis riscă o suspendare de până la patru ani. Fostul număr 1 WTA va fi audiată la tribunalul independent Sport Resolutions. Cu toate acestea, cei doi avocați români din această instituție au explicat că sportiva poate invoca sabotajul sau contaminarea mâncării.

Dubla campioană de Grand Slam a postat pe rețelele de socializare o fotografie însoțită de un mesaj pentru urmăritorii săi.

„Pacea începe cu un zâmbet – Maica Tereza”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Lovitură dură încasată de Simona Halep

Românca a pierdut contractul cu turneul demonstrativ World Tennis League, după ce a fost suspendată pentru dopaj, iar patronii evenimentului au anunțat că românca nu va mai juca la prima ediție. Asta deşi Simona Halep ar mai putea participa, teoretic, la turnee demonstrative care nu sunt organizate de ITF sau WTA!

Astfel, Simona Halep nu va mai apărea pe terenul de tenis la World Tennis League în cadrul evenimentului desfășurat între 19 și 24 decembrie, la Dubai, unde au fost invitate vedete ca Novak Djokovic, Iga Swiatek, Bianca Andreescu, Alexander Zverev, Elena Rybakina sau Nick Kyrgios.

Simona Halep anunţase după operaţia la nas că nu va mai juca în 2022, dar că va participa la două turnee demonstrative în luna decembrie, Africa Cares (3 – 4 decembrie) și World Tennis League (19 – 24 decembrie). Deşi suspendată, românca apare încă pe lista oficială a evenimentului de la Johannesburg.

Simona Halep are şanse mari să scape!

Jannick Schneider, un cunoscut jurnalist german, susţine că românca are șanse mari să scape de suspendare!

„Având în vedere cazurile precedente, Simona Halep are șanse să scape! Nu mă șochează deloc că a fost prinsă dopată. Tenisul, după părerea mea, are o problemă de dopaj. Aproape fiecare sport are o problemă de dopaj. Acum a apărut un nume cunoscut, Simona Halep, și normal că sare în ochi. Este primul caz de dopaj sanguin descoperit în tenis”, a spus Jannick Schneider pentru Sport1.

Citește și Declaraţie bombă în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. „Proba B nu ar fi fost deschisă dacă proba A nu relevă prezența Roxadustat-ului”