Simona Halep rupe colaborarea cu Virginia Ruzici dupa zece ani

"Sunt încântată să anunţ că voi colabora cu Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a scris Halep pe Facebook.

28 mai 2022, 20:03
Simona Halep rupe colaborarea cu Virginia Ruzici dupa zece ani

Simona Halep a anunţat, sâmbătă, în social media, că va fi reprezentată de Wesport, ea punând astfel capăt unei colaborări de peste un deceniu cu Virginia Ruzici.

“A fost o călătorie fantastică

Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră.

Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cu Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a notat Halep pe Facebook.

LIVERPOOL – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING, Finala Champions League 2022
Şi Wesport a anunţat startul colaborării cu Halep. “Simona este unul dintre cele mai mari staruri din sportul mondial şi a fost lider mondial timp de 64 de săptămâni, între 2017-2019. Are 23 de titluri WTA – până acum”, a notat agenţia pe Instagram.

Simona Halep a declarat că a suferit un atac de panică în meciul cu Zheng, de la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a suferit un atac de panică în timpul meciului câştigat de chinezoaica Qinwen Zheng, cu 2-6, 6-2, 6-1, joi, în turul al doilea la Roland Garros.

Fostul lider mondial a chemat medicul în setul al treilea al partidei de la Paris şi a acuzat vizibile probleme respiratorii.

”A fost doar un atac de panică, se mai întâmplă”, a declarat după meci fosta campioană de la Roland Garros (2018).

”Nu am ştiut ce să fac, pentru că nu le am des. Nu înţeleg de ce s-a întâmplat, deoarece conduceam şi jucam bine. Mi-am pierdut cumpătul, nu mă puteam concentra. Mi-a fost greu după meci, însă acum sunt bine. Mi-am revenit şi mi-am învăţat lecţia după acest episod. Nu a fost nimic periculos, după părerea mea”, a mai spus Halep.

Românca a concluzionat că probabil a pus prea multă presiune pe ea şi din acest motiv a avut reacţia aceasta: „Este doar un meci de tenis, aşa că trebuie să îl tratez mai relaxată. Probabil am pus prea multă presiune pe mine, deoarece doream foarte mult să joc bine. Mă simt bine, mă antrenez, muncesc din greu. Însă nu mi-a ieşit şi probabil m-am panicat un pic gândind prea mult la astea”.

Victor Ciutacu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”
”Asta este, s-a întâmplat, trebuie să accept acest lucru. E ceva normal, toate lumea are atacuri de panică. Va fi mai bine data viitoare, cu siguranţă. Nu mi se întâmplă de obicei aceste lucruri, aşa că a fost ceva nou pentru mine”, a adăugat Halep, numărul 19 mondial.

Halep a revenit în cursul nopţii cu o postare pe Instagram în care a subliniat că ultimele 18 luni au fost foarte dificile din punct de vedere fizic şi emoţional.

”Salutare tuturor! Vă scriu aceste cuvinte deoarece simt nevoia să le împărtăşesc cu cei cărora le pasă. Ca de obicei, am simţit o mare susţinere din partea fanilor mei şi aş vrea să vă mulţumesc tuturor! (…) În general nu sunt o persoană dramatică şi sper că nici nu voi arăta ca una prin aceste cuvinte. Ultimele 18 luni au fost foarte dificile, din punct de vedere emoţional şi fizic. După ce am pierdut la Doha (4-6, 3-6 cu Caroline Garcia, în februarie), mesajul meu către oamenii apropiaţi a fost că nu mai pot să continui, că am terminat cu tenisul. Însă, cumva am reaprins focul şi am început din nou să simt dragostea faţă de tenis, a decis să muncesc din greu şi să fac schimbări semnificative. Sunt mândră de mine pentru ce am reuşit în ultima vreme. Am făcut asta doar cu ajutorul lui Patrick (Mouratoglou) şi vreau să îi mulţumesc că a fost alături de mine”, a transmis Simona Halep (30 ani).

”Rezultatele sunt dificile, bineînţeles, pentru că aşteptările sunt mari. Sunt câştigătoare de Mare Şlem, fost număr unu mondial şi toată lumea se aşteaptă să câştig. Însă nimic nu trebuie luat de-a gata. Pentru a putea escalada cel mai înalt munte din tenis din nou am nevoie de timp şi de multă muncă. Nu există în personalitatea mea să renunţ, aşa că mâine este o nouă zi şi voi fi pregătită să o iau de la capăt! Apropo, acum ştiu cum e să ai un atac de panică; nu e uşor de gestionat, dar l-am depăşit şi zâmbesc din nou!”, a concluzionat fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon.


loading...
Partenerii noștri