Simona Halep s-a dat de gol! De Paște, sportiva a făcut supradoză de iubire și a dat uitării divorțul de Toni Iuruc

Zvonul că Simona Halep iubește din nou devine din ce în ce mai plauzibil, după ce sportiva a făcut o postare sugestivă pe rețelele sociale.

04 mai 2024, 16:28
Simona Halep s-a dat de gol! De Paște, sportiva a făcut supradoză de iubire și a dat uitării divorțul de Toni Iuruc
Simona Halep iubește din nou

Simona Halep dă de înțeles că în viața ei a apăurut un nou bărbat după divorțul de Toni Iuruc. Postarea făcută de sportivă este foarte sugestivă și vine ca o confirmare după alte gesturi pe care le-a avut în ultimele săptămâni.

Românca a divorțat de Toni Iuruc în toamna anului 2022, atunci când au semnat actele la notar și cei doi și-au spus adio după o relație care a durat aproximativ patru ani. De atunci și până în prezent, Simona Halep a încercat să fie mai discretă în ceea ce privește viața semtimentală și nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat, cu excepția celor cu care a colaborat pe teren.

Citește și: Bombă în fotbal: Simona Halep, acţionară la Farul Constanţa! Gică Hagi ar urma să deschidă şi o academie de tenis!

Fostul lider WTA a preferat să digere bine căsnicia eșuată, astfel că nu s-a lăsat cucerită atât de ușor. Cu toate astea, la finalul lunii aprilie, Simona Halep a distribuit pe pagina ei de Instagram o poză cu un buchet de trandafiri pe care l-a primit de la o persoană apropiată. Jucătoarea nu a oferit niciun detaliu despre persoana de la care a primit florile, așa că misterul din jurul postăeii a creat numeroase zvonuri.

Speculațiile că Halep iubește din nou sunt alimentate acum de o nouă postare făcută de aceasta pe rețelele sociale, chiar în ziua de Paște. Sportiva a postat, sub forma unui InstaStory, o imagine cu un nou buchet de flori. De această dată este unul mai mare, din zeci de trandafiri albi.

În toamna anului trecut, în presa din România s-a vehiculat vestea că între Simona Halep și fostul jucător de tenis Joao Monteiro s-ar fi înfiripat o poveste de iubire.

Citește și: Simona Halep iubește din nou? Sportiva și-a anunțat retragerea de la turneul de tenis de la Madrid

Povestea a circulat timp de câteva săptămâni în spațiul public, până când sportiva a decis să dezmintă zvonurile și a infirmat faptul că ar avea o relație cu Monteiro.

„Am tot citit articole inventate de relaţia mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Mulțumesc”, a scris Simona Halep atunci, pe rețelele de socializare.