Simona Halep s-a retras de la turneul de la Dubai. Anul trecut a câştigat trofeul

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va participa la turneul de categorie WTA 1.000 de la Dubai, programat între 8 şi 14 martie, la care este deţinătoarea trofeului.

04 mart. 2021, 23:27
Simona Halep s-a retras de la turneul de la Dubai. Anul trecut a câştigat trofeul

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Dubai. Simona Halep s-a impus la ediţia de anul trecut a turneului, după ce a câştigat finala cu Elena Rîbakina, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Dubai

Simona Halep se retrăsese anterior şi de la Qatar Open, competiţie de categorie WTA 500 care are loc, în această săptămână, la Doha. Sportiva ar trebui să participe la Miami Open, turneu tot de categorie WTA 1.000, care va începe la 23 martie.

Simona Halep a lansat un nou parfum! Cât costă și de unde poate fi cumpărat

Probleme la spate

Simona Halep şi-a motivat decizia prin faptul că nu este la un nivel maxim de sănătate, având încă probleme în partea inferioară a spatelui. „Din nefericire nu mă simt la sută la sută în partea inferioară a spatelui şi am luat dificila decizie de a mă retrage de la DDF Tennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea celui de-al 20-lea meu trofeu la Dubai, anul trecut, astfel că sunt dezamăgită că nu îmi voi putea apăra trofeul”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid. „Sunt mai în siguranță după acest vaccin” FOTO

Simona Halep nu a mai evoluat după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open 2021.

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”, a declarat Simona Halep.