Simona Halep s-a rugat la Mănăstirea Caşin. Cum arată la o săptămână după operaţia la nas FOTO

Simona Halep a anunțat acum o săptămână că a suferit o operaţie estetică la nas, intervenţia fiind făcută la doar câteva zile după divorţul de Toni Iuruc.

20 sept. 2022, 09:08
Simona Halep s-a rugat la Mănăstirea Caşin. Cum arată la o săptămână după operaţia la nas FOTO
Simona Halep s-a rugat la Mănăstirea Caşin. Cum arată la o săptămână după operaţia la nas

Simona Halep s-a rugat la Mănăstirea Caşin. Sportiva a apelat la o rinoplastie nu doar din punct de vedere estetic, ci şi medical, pentru a respira mai bine. Simona Halep a fost externată a doua zi după operație și va merge periodic la control, iar acum a postat o fotografie pe Instagram, în care apare cu zâmbetul pe buze, deşi are încă nasul bandajat. „Mereu avem un motiv să zâmbim!”, a scris Simona Halep.

Simona Halep, vizită neaşteptată la o clinică de fertilizare, la nici 24 de ore de la divorţul de Toni Iuruc GALERIE FOTO

Sportiva a plătit aproape 6.000 de euro pentru această operație. „Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost să trec printr-o operație. Cu această ocazie, medicul Daniel Popescu mi-a făcut și o intervenție plastică. Mulțumesc!”, a spus Simona Halep.

Simona Halep îşi caută casă într-un paradis fiscal, lângă bărbatul care se presupune că ar fi fost motivul divorţului de Toni Iuruc

Altfel, Simona Halep a fost surprinsă de ProSport la Mănăstirea Caşin, unde a căutat puţină liniștea sufletească după o perioadă extrem de complicată în viața ei, în care a divorțat și a fost nevoită să recurgă la o operație la nas. Îmbrăcată sport, campiaoan s-a închinat, a intrat în binecunoscutul lăcaș de cult pentru a aprinde lumănâri și a se ruga, cel mai probabil, pentru mai multă liniște și sănătate.