SIMONA HALEP. „Să scoţi România în stradă, pe 25 ianuarie!”. Mesaje emoţionante de la fani

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA se va juca marţi noapte, de la ora 02.00, în sferturile de finală ale Australian Open. Meciul va fi transmis în direct de Eurosport şi LIVE TEXT de RomaniaTV.net.

21 ian. 2014, 17:56
SIMONA HALEP. „Să scoţi România în stradă, pe 25 ianuarie!”. Mesaje emoţionante de la fani

SIMONA HALEP. Pe măsură ce se apropie ora de start a meciului SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA, pagina de Facebook a SIMONEI HALEP este luată cu asalt de mii de fani care îi transmit încurajări şi speră ca aceasta să se califice în semifinale la Australian Open.

Vezi şi SIMONA HALEP forţează calificarea în SEMIFINALE la Australian Open. Transmite-i un mesaj!

Hai Simy! O baţi în două seturi!„, „Bravo Simona! Mi-ai adus aminte de Hagi care ori de câte ori atingea mingea era magic! Tu eşti supermegaRACHETĂ! Sper să le spulberi şi pe următoarele şi să te aplaudăm încă vreo 10 ani de acum încolo. Eşti tare FETIŢO!” sau „Îţi doresc să scoţi în stradă toată România pe 25 ianuarie!„, sunt câteva dintre mesajele de susţinere ale fanilor.

Citeşte şi SIMONA HALEP AUSTRALIAN OPEN. Ilie Năstase: SIMONA HALEP poate câştiga turneul

Unii au studiat-o pe adversara de marţi noapte şi i-au transmis Simonei: „Bravo veveriţa noastră, eşti o dulceaţă de fată. ATENŢIE – fii foarte atentă la viitoarea adversară care pur şi simplu a torturat-o psihic pe Şarapova cu stilul ei de a se bucura. Să nu cazi în capcana ei, să nu o priveşti în ochi când câştigă un punct, fă-ţi jocul tău cu calm şi vei câştiga, nu te mai grăbi, dacă nu cedezi psihic vei câştiga trofeul 100%, SUCCES până la final, vezi că de acum avem pretenţii să vii cu trofeul acasă, acel trofeu este pentru tine, te iubim şi suntem alături de tine„.

Meciul SIMONA HALEP – DOMINIKA CIBULKOVA se va juca marţi noapte, de la ora 02.00. va fi transmis în direct de Eurosport şi LIVE TEXT de RomaniaTV.net.

Citeşte şi SIMONA HALEP, favorită la calificarea în SEMIFINALE, la Australian Open. Vezi atuurile SIMONEI