Simona Halep scoate din cont 2 milioane de euro după procesul de la TAS

În aşteptarea verdictului de la TAS în cazul de dopaj, Simona Halep şi-a achiziţionat două apartamente într-o zonă de lux a Bucureștiului.

12 feb. 2024, 09:00
Simona Halep scoate din cont 2 milioane de euro după procesul de la TAS
Anunţ de ultimă oră legat de cazul Simona Halep. Ce mesaj a primit fostul lider WTA de la TAS

Simona Halep a fost nevoită să își pună cariera pe pauză din cauza suspendării de patru ani pentru dopaj, însă fostul lider mondial continuă să investească în proprietăți imobiliare. Simona a câștigat 40,2 milioane de dolari din premiile la turnee.

Halep a cumpărat recent două apartamente într-un complex de lux, prezentat drept „cel mai luxos condominiu mare“ din România, cu vedere atât la lacul Floreasca, cât și la parcul Verdi, potrivit informațiilor Profit.ro.

Simona Halep a scos din buzunar peste 2 milioane de euro în plin proces pentru dopaj! Sportiva a achiziționat două apartamente dintr-un foc, într-o zonă de lux a Bucureștiului

După ce în perioada 7-9 februarie a mers la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), pentru a se judeca cu Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), Simona Halep se află din nou în centrul atenției! Jucătorea de tenis a făcut o achiziție spectaculoasă, cumpărând două apartamente dintr-un foc.

Presa americană, după încheierea audierilor în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Confirmarea suspendării este tot mai aproape”/”Menținerea interdicției de patru ani ar însemna foarte probabil sfârșitul carierei”
Simona Halep a achiziționat, cu peste 2 milioane de euro, două imobile la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, prezentat drept „cel mai luxos condominiu mare“ din România. Sportiva se pregătește acum să reamenajeze apartamentele, după ce a solicitat autorităților locale actele necesare, mai scrie sursa citată.

„One Rahmaninov este în acest moment cel mai luxos condominiu mare, adică ne-boutique și ne-turn. Și singurul, deocamdată, cu servicii de concierge, din câte știu. Dacă ar fi fost cu 790 de metri mai încolo, adică dincolo de Lacul Floreasca și de Eliade, ar fi vândut apartamentele cu peste 10-12.000 euro/metru pătrat. Dar așa, le vând doar la mai puțin de jumătate, aproape de 6.000. Când au fost puse în vânzare, în 2018, prețurile erau între 4.500 și 6.800 euro/metru pătrat“, scrie George Butunoiu pe site-ul său Property Index.

Simona Halep a obținut peste 4 milioane de euro după ce a vândut vila de la Snagov

Simona Halep a reinvestit astfel o parte din banii obținuți pe vila de la Snagov, vândută cu peste 4 milioane de euro. „Simo” a locuit acolo cu fostul soț, Toni Iuruc, dar cei doi nu au petrecut prea mut timp împreună, ținând cont că s-au despărțit la mai puțin de un an de la căsătorie.

Halep își construise propriul teren de tenis, dotat cu nocturnă, în curtea vilei de la Snagov. Sportiva obișnuia să se antreneze pe terenul de acasă, atunci când nu era plecată la turnee.

Greşeala colosală a Simonei Halep care ar putea duce la menţinerea suspendării pentru 4 ani. CTP: „Nu te apuci să faci astfel de afirmaţii care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată”
Fosta vilă a Simonei Halep are o suprafață de 420 mp, fiind dotată cu 9 camere, 7 băi și 7 dormitoare. Casa de la Snagov este compusă din living si bucătărie open space cu deschidere către piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, baie proprie cu cadă și cabină de duș, office și sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii și o baie pentru oaspeti.