Simona Halep și-a aflat adversara pentru primul meci după suspendarea pentru doping. Meci infernal în primul tur la Miami

Simona Halep (32 de ani) și-a aflat adversara din primul tur al turneului WTA de la Miami, prima competiție la care fostul lider mondial participă după suspendarea pentru dopaj.

17 mart. 2024, 22:48
Simona Halep și-a aflat adversara pentru primul meci după suspendarea pentru doping. Meci infernal în primul tur la Miami

Simona Halep revine în circuitul WTA după o pauză de un an și jumătate. Tragerea la sorți de la Miami Open i-a adus în față o adversară cu nume, dar care nu traversează cel mai bun moment al carierei.

Va fi minunat pentru fani care vor apuca să vadă încă din primul tur niște legende la lucru. Le avem pe Venus și pe Simona, care de obicei intrau din turul doi, fiind capi de serie. Acum vom avea adevărate blockbustere încă din startul turneului.”, a spus James Blake, directorul turneului de la Miami, potrivit Gsp.

Simona Halep (32 de ani) o va înfrunta pe iberica Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) în primul tur al Miami Open. Meciul va avea loc pe data de 19 sau 20 martie, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori.

După un an și jumătate, Simona va juca prima dată tenis într-o competiție oficială. A primit wild card la Miami imediat cum TAS i-a scăzut suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

După decizia TAS, suspendarea Simonei a expirat în iulie 2023, astfel că a putut reveni pe teren la două săptămâni după verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Citește și: Gigi Becali, un nou gest scandalos. De ce a aruncat cu un măr după un comentator TV