Simona Halep și-a cucerit fanii cu noul ei look după ce și-a operat nasul: „O iau de nevastă!”

Simona Halep a anunțat că s-a operat la nas, la doar câteva zile de la divorțul de Toni Iuruc. Intervenția chirurgicală a fost un succes, iar celebra sportivă este foarte mândră de noul ei look și postează constant selfie-uri pe rețelele de socializare!

15 ian. 2023, 17:05

Simona Halep nu se lasă afectată de ratarea participării la Australian Open și își delectează fanii de pe rețelele de socializare cu poze spectaculoase.

Jucătoarea de tenis i-a cucerit pe admiratorii săi cu cea mai recentă fotografie postată pe Twitter.

„O iau de nevastă!”, a scris un admirator al Simonei Halep pe Twitter.

„Ce frumoasă e!” a comentat un alt fan al dublei campioane de Grand Slam.

Citiți și: Simona Halep este în doliu. Primul său antrenor de tenis a murit la vârsta de 60 de ani

În timp ce rivalele ei se pregătesc să debuteze la turneul de Grand Slam de la Australian Open (16 – 29 ianuarie), Simona Halep se antrenează într-o țară arabă. După ce s-a cazat la Dubai (Emiratele Arabe Unite), Halep a dat startul la antrenamente, iar vineri a postat un videoclip în care lovește mingea pe un teren de hard (ciment), conform prosport.ro

Simona Halep a plecat de câteva zile în Golf, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul. Fostul lider WTA s-a cazat la Dubai, dar și-a propus să viziteze mai multe obiective turistice din zona arabăm astfel că a ajuns şi în țara vecină, Oman.

La mijlocul lunii septembrie, Simona Halep, a anunțat pe rețelele sociale că a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul nasului. Celebra jucătoare de tenis a apelat la intervenția de rinoplastie, din cauza din cauza dificultăților de respirație, dar și din motive estetice.

Simona Halep: „Nu îmi plăcea nasul meu!”

„Nu îmi plăcea deloc nasul meu. Nu am putut să o fac mai devreme pentru că nu am avut liberă o perioadă de trei luni pentru recuperare, pentru că tenisul a fost prioritatea în viața mea. Însă acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine. De aceea am ales și operația estetică. Și pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu. Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți.”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Jucătoarea din România este optimistă că anul acesta va fi unul mult mai bun pentru ea, din toate punctele de vedere.

Citiți și: Simona Halep a plecat de câteva zile în Golf, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul. Fostul lider WTA s-a cazat la Dubai, dar și-a propus să viziteze mai multe obiective turistice din zona arabăm astfel că a ajuns şi în țara vecină, Oman.