Simona Halep și-a extins afacerea de milioane de euro. Mama tenismenei se ocupă de noua locație a clinicii de recuperare: „Felicitări, Mamitzic”

Simona Halep și-a extins afacerea lansată în luna martie. După două luni, tenismena a inaugurat o nouă locație, iar de aceasta se va ocupa mama ei, Tania Halep. Fiind extrem de mândră de rezultate, Simona și-a împărtășit bucuria cu urmăritorii ei.

07 dec. 2023, 20:58
Simona Halep și-a extins afacerea de milioane de euro. Mama tenismenei se ocupă de noua locație a clinicii de recuperare: „Felicitări, Mamitzic”

Simona Halep și-a extins afacerea de milioane de euro. În timp ce așteaptă verdictul la apelul pe care l-a inițiat în cazul procesului în care este acuzată de dopaj, Simona Halep se ocupă, pe lângă antrenamente, de afaceri. Și-a deschis o clinică de recuperare și întreținere fizică în orașul natal, intitulată Siha Clinic.

Citește și Simona Halep, vacanță de lux în plină suspendare pentru dopaj. Românca așteaptă decizia salvatoare de la TAS în „Raiul milionarilor”

De noua locație deschisă se va ocupa mama sportivei, Tania Halep.

„Felicitări, Mamitzic”, i-a transmis tenismena mamei sale printr-o fotografie postată pe Instagram.

Toată familia a participat la evenimentul de lansare. Simona Halep a postat și o altă imagine în care apar tatăl ei și alți membri ai familiei.

Ce servicii oferă clinica SIHA, deținută de Simona Halep

„Clinica noastră vă pune la dispoziție o întreagă gamă de servicii medicale de recuperare și întreținere a condiției fizice, oferite sub indrumarea și supravegherea echipei noastre de profesioniști. Recuperarea fizică poate fi acum mai ușoară și de succes datorită sistemulului David Health Solution, care oferă programe terapeutice pentru coloană, umăr, șold și genunchi. Optimiziarea stării fizice și psihice poate fi completată datorită compartimentului wellness, unde poți beneficia de multiple servicii de mesaj terapeutic si saună uscată și cu infraroșu”, este anunțul publicat pe pagina de Instagram a clinicii.

Citește și Probleme pe bandă rulantă pentru Simona Halep! Sportiva făcută praf pe rețelele de socializare: „Dopată și pro-Rusia”