Simona Halep şi Toni Iuruc iau în calcul ANULAREA NUNŢII. Care este MOTIVUL

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu din 2019 şi au plănuit să facă nunta în acest an, după turneul de Grand Slam de la US Open (23 august - 13 septembrie) la un restaurant de lux din Constanța.

21 mart. 2020, 15:45
Simona Halep şi Toni Iuruc iau în calcul ANULAREA NUNŢII. Care este MOTIVUL

Simona Halep și Toni Iuruc trebuie să-şi schimbe planurile. Din cauza pandemiei de coronavirus, Roland Garros, turneul de Grand Slam preferat de Simona Halep, a fost amânat pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie. Astfel, sportiva trebuie să renunţe la Roland Garros, unde are trei finale disputate şi un titlu câştigat în 2018.

Simona Halep, ANUNŢ-ŞOC despre RETRAGERE. Prima reacţie a lui Darren Cahill: „Se va concentra pe viaţa de familie”

Simona Halep și Toni Iuruc au discutat despre acest subiect, luând deja o decizie.

„S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, a spus o apropiată a Simonei Halep.

Simona Halep, dezvăluiri despre visul ei neîmplinit: „O să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă”

Simona Halep a trebuit, deocamdată, să-și anuleze antrenamentele din afara țării și se pregăteşte acasă.

„Pentru moment păstram partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren în următoarele zile, doar vom face pregătire fizică, forţă. E o rutină cu care s-au obişnuit şi sunt scoşi din această rutină acum. Nu pot să se antreneze normal, sunt practic izolaţi. Fiecare gestionează cum reuşeşte. O să aflăm de la săptămână la săptămână, vedem cum evoluează lucrurile. E mai uşor să fii acasă în aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai uşor de aranjat. Cu aceste reguli stricte de călătorie nu-ţi permiţi să mergi undeva și apoi să rămâi blocat. Am putea merge la o sală aici, în România, dar trebuie să găsim una unde nu e nimeni”, a spus Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep.