Simona Halep, discriminată de românce: „Era singură, izolată!”. Detalii BOMBĂ despre rivalitatea cu Sorana Cîrstea şi operaţia la SÂNI

Simona Halep a fost lider WTA şi a câştigat două turnee de Grand Slam, dar puţine lucruri se ştiu despre ea din perioada de îmceput a ascensiunii. Firicel Tomai, unul dintre primii ei antrenori, a vorbit despre operația la sâni suferită de Simona Halep și despre relația acesteia cu Sorana Cîrstea.

04 oct. 2019, 12:43
Simona Halep, discriminată de românce: „Era singură, izolată!”. Detalii BOMBĂ despre rivalitatea cu Sorana Cîrstea şi operaţia la SÂNI

Firicel Tomai a declarat pentru Fanatik că Simona Halep nu era foarte sigură dacă să se opereze la sâni şi a dezvăluit momentul în care a decis să facă acest sacrificiu.

„Operația a fost condiţia primordială pentru a face performanţă. Am fost la un turneu în Marsilia, de 100.000 de euro şi acolo am văzut că era foarte greu. Se vedea că nu are nicio şansă. Trebuia să alerge şi nu putea să se mişte cum trebuie din cauza bustului. Se oprea greu, pleca greu. În 2008 a avut un moment de panică, îi era teamă. Mi-a scris nişte mesaje şi a hotărât să nu o facă, dar după Marsilia, foarte liniştită, mi-a spus: gata! Mă operez!”, a declarat Firicel Tomai.

Simona Halep, chemată în faţa judecătorilor. Scandalul MONSTRU în care a fost implicat fostul lider WTA

Antrenorul a dezvăluit şi momentele mai puţin plăcute din cariera Simonei Halep: „Era destul de influenţată de faptul că, fiind machedoancă, era cam singură. Era privită mai distant şi simţea lucrul acesta. Mai ales că ea voia să bată fetele din România, pe astea mai bune şi simţea o mică răceală între ea şi cum se comportau celelalte jucătoare din Bucureşti. Se vedea puţin ţinută la distanţă. Acest lucru a ambiţionat-o şi se vedea o adversitate între ele până când Simona Halep a ajuns pe locul 1 şi şi-a schimbat viziunea din acest punct de vedere, am şi observat. Şi-a spus: ok, sunt cea mai bună, sunt locul 1, şi a început să îşi refacă relaţiile cu colegele de generaţie”.

Firicel Tomai a vorbit şi despre rivalitatea dintre Simona și Sorana Cîrstea.

„Exista de mult, de la junioare, această relaţie rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la Bucureşti, unde Simona Halep a fost aproape să o bată pe Sorana Cîrstea, au şi apărut discuţii după meci. Niciuna nu voia să piardă, mai ales că atunci Sorana juca puţin mai bine ca Simona, fiind puţin mai mare. Sorana nu concepe să piardă, Simona voia să vină tare din spate să audă lumea de ea, a fost o dispută aprigă”, a dezvăluit Firicel Tomai.