Simona Halep, chemată în faţa judecătorilor. Scandalul MONSTRU în care a fost implicat fostul lider WTA

Simona Halep a fost chemată în fața judecătorilor într-un dosar în care apar numele a doi milionari controversați, soț și soție, care sunt în conflict cu proprietarii unor apartamente dintr-un cartier rezidențial situat în Capitală.

26 sept. 2019, 09:56
Simona Halep, chemată în faţa judecătorilor. Scandalul MONSTRU în care a fost implicat fostul lider WTA

Simona Halep este citată luna viitoare într-un dosar depus la Judecătoria Sectorului 1. Mai exact, pe 16 octombrie, va da declarații în calitate de intervenient forţat, într-un dosar în care mai multe persoane au reclamat un cuplu de milionari, scrie SpyNews.

SIMONA HALEP REBECCA PETERSON LIVE STREAM VIDEO ONLINE în primul tur de la Beijing la DIGI SPORT

Pe lângă Simona Halep, şi părinţii sportivei vor da explicații în acest dosar, dar şi alte zeci de persoane, printre care se numără nume celebre din lumea sportului şi din cea a showbiz-ului.

Simona Halep, probleme grave ÎN INSTANŢĂ. Procesul în care sportiva riscă să piardă 1.000.000 DE EURO

La precedentul termen, Simona Halep a chemat în garanţie un bărbat, Şerban C., iar solicitarea a fost admisă de instanţă. Chemarea în garanţie reprezintă o formă de participare a terţelor persoane în procesul civil prin intermediul căreia una dintre părţi (n.r. – Simona Halep) poate solicita introducerea în litigiu a acelor persoane faţă de care funcţionează obligaţia de garanţie sau de despăgubire.