Simona Halep, un nou mesaj în cazul de dopaj. Sportiva lasă de înţeles că aşteaptă o veste bună

Simona Halep (31 de ani, 1138 WTA) a fost informată că un verdict în privința cazului său de dopaj a fost din nou amânat, dar în ultima postare pe reţelele sociale a transmis un mesaj optimist.

02 sept. 2023, 12:03
Simona Halep, un nou mesaj în cazul de dopaj. Sportiva lasă de înţeles că aşteaptă o veste bună

Simona Halep, un nou mesaj în cazul de dopaj. Fostul lider WTA a participat la audieri acum mai bine de două luni, dar judecătorii au întârziat cu răspunsul, astfel că fostul lider mondial continuă să aibă emoții în privința viitorului său. Până atunci, Simona Halep încearcă să rămână optimistă și a transmis un mesaj special în acest sens.

„Când viața îți oferă o sută de motive să cazi și să plângi, arată-i vieții că ai un milion de motive să zâmbești și să fii fericită”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Citeşte şi: Simona Halep, acuzată de dopaj de un celebru jurnalist român. „E la fel de nevinovată ca Lance Armstrong. Ce idoli sunt ăştia?”

Simona Halep a ajuns acum pe locul 1.138 în ierahia WTA și mai are doar 10 puncte, pe care le va pierde după US Open 2023, turneu programat în perioada 28 august – 10 septembrie, astfel că va fi astfel scoasă complet din clasament! Cu toate acestea, este determinată să revină pe teren, mai ales că a primit mesaje din partea directorilor unor turnee care i-au transmis că îi vor oferi wild card-uri pentru a juca direct pe tabloul principal în momentul revenirii. Confrom regulamentului, românca poate primi cel mult şase wild card-uri într-un sezon: trei pe tablourile principale și trei în calificări, pentru competițiile din categoriile WTA 1000, WTA 5000 și WTA 250, care se adaugă wild card-uri latoate turneele de Grand Slam.