Simona Halep, un nou mesaj pentru fani în plin scandal de dopaj. Cum s-a afişat fostul lider WTA

Simona Halep a reluat dialogul cu fanii pe Instagram după o lungă perioadă de inactivitate, suprapusă peste scandalul de dopaj cu roxadustat.

26 nov. 2022, 16:49
Simona Halep, un nou mesaj pentru fani în plin scandal de dopaj. Cum s-a afişat fostul lider WTA

Simona Halep, un nou mesaj pentru fani în plin scandal de dopaj. Fostul lider WTA a postat un mesaj în care-i îndeamnă pe susținătorii săi să fie mai veseli. „Oriunde te-ai duce, să ai zâmbetul cu tine”, a scris Simona Halep pe Instagram

Citeşte şi: Ce conţinea sticluţa din care a băut Simona Halep la US Open. Legătura cu scandalul de dopaj cu roxadustat

Recent, pe rețelele sociale au apărut imagini cu Simona Halep la antrenamente, semn că sportiva, suspendată provizoriu din circuitul mondial după ce a picat un test antidoping la US Open 2022 (substanța interzisă este Roxadustat), este convinsă că va reveni destul de repede în competiţii.

Citeşte şi: Simona Halep, desfiinţată după o postare pe Instagram. „Mesajul ciudat al spălatei pe creier!”

Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare!

Potrivit ANAD, roxadustat este o „substanţă nespecifică”, iar Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent care sunt circumstanțele atenuante. Dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a listei interzise impuse de Agenția Mondială Antidoping (WADA), perioada de suspendare este de patrru ani. Un detaliu care nu este în favoarea Simonei Halep este următorul: un caz care implică o substanță nespecifică (precum este roxadustat) este presupus intenționat, cu excepția cazului în care sportivul sau altă persoană poate stabili că nu a fost intenționat.