Simona Halep, veste excelentă în cazul de dopaj. Mesaj exuberant al fostului lider WTA: „Înapoi!” FOTO

Simona Halep a revenit din vacanţă şi a reluat antrenamentele, deşi încă aşteaptă să primească un verdcit în dosarul de dopaj.

04 sept. 2023, 11:49
Simona Halep, veste excelentă în cazul de dopaj. Mesaj exuberant al fostului lider WTA: „Înapoi!” FOTO
Simona Halep şi-a reluat antrenamentele! Verdict final în cazul de dopaj, mesajul fostului lider WTA: "Înapoi!"

Simona Halep, veste excelentă în cazul de dopaj. După mai multe luni de așteptare, Simona Halep a fost audiată la Londra, în ceea ce privește cazul de dopaj în care este implicată din octombrie 2022. Chiar dacă au trecut aproape 11 luni de când a fost depistată pozitiv la US Open 2022, Simona Halep mai are de așteptat până va primi un verdict din partea judecătorilor.

Citeşte şi: Cine e bărbatul cu care Simona Halep se află în vacanţă la Atena. Prima reacţie a sportivei: „Un milion de motive pentru a zâmbi şi a râde”

Până atunci, Simona Halep a decis să se mențină în cea mai bună formă. După ce a revenit din vacanță, sportiva a reluat antrenamentele și a ținut să îi informeze pe urmăritorii săi cu privire la acest aspect. „Înapoi”, a scris Simona Halep pe Instagram, alături de o fotografie din vestiar.

Acum câteva zile, Simona Halep a anunţat că un verdict în cazul de dopaj mai întârzie. „Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era așteptată să apară în această săptămână, a fost din nou amânată. E extrem de dezamăgitor, după cum am tot spus, tot ce cer este să fiu judecată. E greu să explic impactul emoțional pe care toate aceste amânări le-au avut și îl au în continuare asupra mea”, a transmis Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, acuzată de dopaj de un celebru jurnalist român. „E la fel de nevinovată ca Lance Armstrong. Ce idoli sunt ăştia?”