Simona Halep, veste uriaşă înainte de Roland Garros. Este anunţul momentului

Simona Halep este pregătită pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, și are o veste mare pentru fani.

17 mai 2022, 14:13
Simona Halep, veste uriaşă înainte de Roland Garros. Este anunţul momentului
Simona Halep, veste uriaşă înainte de Roland Garros

Simona Halep, veste uriaşă înainte de Roland Garros. După un an 2021 în care a acuzat probleme medicale, Simona Halep este acum în plenitudinea forțelor.

Simona Halep, veste uriaşă înainte de Roland Garros. Este anunţul momentului

„Mă simt proaspătă, plină de încredere, sănătoasă. În sfârșit! Nu am nicio problemă cu accidentările în acest momnet, mă bucur să fiu iar pe teren și abia aștept să joc pentru că doar așa pot să îmi îmbunătățesc evoluțiile. Urmează Roland Garros, turneul meu favorit și sunt mereu fericită să mă aflu la Paris. Acum va fi puțin diferit, pentru că în 2021 nu am jucat și simt că mai am nevoie de puțin timp pentru a-mi recăpăta încrederea pe deplin”, a declarant Simona Halep pentru Eurosport.

Simona Halep, anunţ surprinzător despre relaţia cu Toni Iuruc. „El m-a făcut să plec de acasă!”

Turneul de la Roland Garros este unul special pentru Simona Halep deoarece acolo a câștigat primul Grand Slam, în 2018, după două finale pierdute. „Voi avea mereu amintiri grozave de la Roland Garros. Primul lucru la care mă gândesc e turneul din 2018, pentru că a fost primul meu Slam câștigat. Am visat de mică să câștig la Roland Garros și visul mi-a devenit realitate. A fost o atmosferă fantastică la acea ediție, fanii m-au susținut mult. Nu o să uit niciodată ce s-a întâmplat”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte. Sportiva nu se uită la bani!

„Dacă voi câștiga din nou, va fi tot foarte special, pentru că mereu când câștigi un Grand Slam e un moment incredibil. Am 30 de ani acum, nu pun presiune pe mine, dar de asta sunt aici: muncesc din greu pentru a îmi vedea un nou vis devenit realitate. Să vedem dacă voi putea să și câștig un nou Grand Slam”, a ncheiat Simona Halep.


loading...
Partenerii noștri