Simona Hapciuc nu crede în monogamie. Vrea să se întoarcă la fostul iubit, un bărbat însurat: „Nu mă deranjează să fiu a doua sau a treia nevastă”

Simona Hapciuc nu crede în monogamie. Blondina a devenit cunoscută publicului larg odată cu participarea la Survivor România 2021. Antrenoarea de kickboxing are o viață activă și, mai nou, multe proiecte tv, însă nu exclude ideea să plece din țară, mai exact în Dubai, la fostul iubit, care este un bărbat însurat.

25 mai 2023, 09:33
Simona Hapciuc nu crede în monogamie. Vrea să se întoarcă la fostul iubit, un bărbat însurat: „Nu mă deranjează să fiu a doua sau a treia nevastă”
Simona Hapciuc nu crede în monogamie

Simona Hapciuc nu crede în monogamie. Fosta concurentă de la Survivor recunoaște că este ajută de fostul iubit, care este de origine arabă și se gândește dacă plece din țară, în Dubai, acolo unde bărbatul locuiște și are afacerile.

Citește și: Simona Hapciuc şi-a făcut testamentul. Motivul pentru care blondina a luat această decizie

Este o perioadă bună profesional. S-a întâmplat să primesc multe proiecte din toate direcțiile și să mă fac remarcată. Prezint Gala RXF, tombolele. Am primit o ofertă de job în Dubai. O să am ocazia să mă mut acolo. Voi lucra pentru fostul meu iubit la firma lui.

Iubire există între noi, eu îl iubesc. Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea. Și Dimi (n.r. fiul ei ) îl iubește, îl idolatrizează. Iubire există între noi, eu îl iubesc.

Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea. Dar știi ce este, iubirea noastră a ținut un an și jumătate. Iubirea aceea mare în care faci orice pentru el, fugi și la capătul lumii.

El are o firmă acolo, deține o firmă de construcții. El construiește clădiri de birouri. Mi-a spus să vin la el, să plec din România. Luasem în calcul să mă mut. Apoi a venit proiectul de la RXF despre care am crezut că este un proiect de câteva luni.

Se pare că proiectul s-a întins pe un an. Eu îmi doresc să plec din România în condițiile în care să îl cresc pe Dimi (n.r. fiul ei ) într-un alt mediu decât aici. Eu și fostul meu suntem buni prieteni. Și el are copii. Are trei fete și vorbim mult și pe partea de parenting”, a spus Simona Hapciuc pentru Fanatik.ro.

Simona Hapciuc nu crede în monogamie

Fosta Faimoasă mărturisește că nu o leagă nimic de România și nu ar avea o problemă să își schimbe și religia, dacă se decide să se mute în Dubai. Mai mult decât atât, nu o deranjează nici dacă ar fi a doua sau a treia nevastă, deoarece nu crede în monogamie.

El este însurat, dar știi cum este la arabi. Să aibă a doua nevastă, a treia, nu este o problemă. Nici la mine nu este. El m-a întrebat dacă vreau să mă mut acolo, dacă vreau să-mi schimb religia. Eu nu sunt atașată de nicio religie.

Nu aș simți că aș face un sacrificiu. În trecut nu exista monogamie. Monogamia a apărut acum 600 de ani de când biserica a impus asta. Eu nu cred în monogamie. În viață nu aparții nimănui. Singur te naști, singur mori.

Și aici, în România, am o viață foarte bună și îmi permit să îi ofer copilului meu orice își dorește. Dar, pe mine nu mă ține nimic în România. Nu am mamă sau tată, nu am cățel, îmi iau copilul și bagajul și am plecat”, a mai spus Simona.