Simona Hapciuc şi-a făcut testamentul. Motivul pentru care blondina a luat această decizie

Simona Hapciuc şi-a făcut testamentul. Fosta concurentă de la Survivor România a vrut cu orice preţ să îşi protejeze fiul, în cazul în care va rămâne singur pe lume. Deşi are doar 31 de ani, blondina nu poate trăi cu gândul că fiul ei ar rămâne al nimănui, mai ales că nu ţine legătura cu tatăl copilului.

03 sept. 2021, 15:43
Simona Hapciuc şi-a făcut testamentul. Motivul pentru care blondina a luat această decizie
Simona Hapciuc şi-a făcut testamentul

Chiar dacă poate părea ciudat, acest act de prevedere este ceva obișnuit în Occident și nu se face doar la vârsta senectuții. Astfel, a pus totul în ordine, pe cale legală, în cazul în care s-ar întâmpla ceva cu ea și copilul ei ar rămâne singur pe lume.

Citeşte şi: Simona Hapciuc îl desfiinţează pe Culiţă Sterp de la Survivor România: „Este parşiv şi răutăcios”

Simona Hapciuc şi-a făcut testamentul

Prietena mea este, de fapt, mama adoptivă a copilului. Este prietena care prin testament este desemnată să aibă grijă de el, în caz că, doamne ferește, se întâmplă ceva. Anul trecut mi-am făcut testamentul, mi-am luat măsuri de siguranță, să nu ajungă copilul la stat.

E crescut de două mămici, dar mama prietenei mele e topită după el, e ca nepotul ei. Nu are bunici, părinții mei nu mai sunt, iar părinții tatălui sunt unde e și tatăl, nu știu”, a dezvăluit Simona Hapciuc, la Antena Stars.

Simona Hapciuc a fost părăsită de iubit

Actriță și antrenor de fitness, Faimoasa a fost părăsită de iubitul ei după ce acesta a aflat că va avea un copil. Ionuț, tatăl copilului, și-a dorit la fel de mult acest băieţel, doar că atunci când vedeta l-a anunțat că va fi tată, a părăsit-o.

Simona este convinsă că tânărul a fost influențat de mama lui. ”El nu și-a cunoscut copilul, a decis să se retragă complet, eu am decis să nu-l caut, să nu-l dau în judecată pentru paternitate, pentru penisa alimentară. Dacă va simți el, la un moment dat, să facă acest lucru, atunci sigur va veni către copil.

Problema nu a fost el, pentru că el și-a dorit foarte mult copilul, amândoi l-am dorit, nu s-a întâmplat să rămân însărcinată, am lucrat să rămân însărcinată… Problema e că între timp a intervenit mama lui. Ea a fost tot mamă singură, tatăl lui l-a părăsit când el avea trei luni.

Mama lui, efectiv, și-a transpus toată iubirea și toată viața către fiul ei. Din ce am observat din discuțiile cu ea, simte nevoia să se răzbune pentru ce a trăit ea și să facă și pe altcineva să simtă durerea prin care a trecut ea. Din discuțiile cu ea am înțeles că ea nu accepta sub nici o formă ca Ionuț să aibă o nouă familie.

El a văzut de câteva ori copilul. Au fost câteva momente în care el și Dimitrie au fost cam la distanța aceasta, odată s-a întâmplat când m-am dus la medic, mi-am rupt genunchiul. Acolo era și el, dar pur întâmplător.

Și s-a mai întâmplat să ne întâlnim de vreo două ori, prin oraș. S-a uitat la noi și apoi s-a uitat în altă parte. Nu a venit lângă copil… Eu nu mi-am schimbat numărul de telefon, nu l-am blocat, i-am lăsat toate portițele deschise„, povestea vedeta.