Simona „Ninja” Halep apare într-un top al celor mai frumoase reuşite din tenis VIDEO

Luna martie a fost una glorioasă din punct de vedere al tenisului spectacol, cei mai importanţi jucători dându-şi întâlnire în SUA, la turneele Masters de la Miami şi Indian Wells. Odată competiţiile menţionate sfârşite, aşteptăm sezonul de zgură, mai ales că Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că suprafaţa roşie îi este cea mai dragă.

03 apr. 2014, 11:16
Simona „Ninja” Halep apare într-un top al celor mai frumoase reuşite din tenis VIDEO

Până să ne delectăm cu schimburile de la Roma, Madrid sau Roland Garros-pentru a menţiona doar cele mai importante turnee din viitoarele două luni-, jurnaliştii de la tennisnow.com au alcătuit un top al celor mai spectaculoase puncte jucate pe tărâm american în 2014, scrie prosport.ro.

Citeşte şi SIMONA HALEP rupe tăcerea şi vorbeşte de cel mai controversat moment din carieră: De atunci s-a schimbat tot

Într-un clasament dominat de greii din circuitul mondial masculin- Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov sau Gulbis au impresionat cu loviturile lor-, Simona şi-a făcut şi ea loc. În semifinala pierdută contra polonezei Radwanska, scor 3-6, 4-6, românca de 22 de ani a fost protagonista unui punct extrem de intens, încheiat cu o scurtă de „manual”.

Citeşte şi DRAMĂ în familia Halep! „Simona ţinea mult la ea!”

„Ninja Halep la Indian Wells. Un exemplu perfect pentru jocul Simonei şi una dintre explicaţiile pentru care a urcat până pe locul 5 WTA. Un mix perfect de creativitate, timing, agilitate şi stăpânire de sine”, este descrierea făcută de sursa citată punctului câştigat de Halep, la scorul de 3-6, 1-0.