Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din viaţa ei: „Toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil”

Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din viaţa ei. În urmă cu 12 ani, prezentatoarea ştirilor Kanal D a trecut printr-un moment de cumpănă, când medicii i-au spus că nu poate avea copii. Din fericire, vedeta a reuşit să rămână gravidă.

05 feb. 2023, 23:31
Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din viaţa ei: „Toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil”
Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din viaţa ei

Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din viaţa ei. Vedetei i s-a spus că nu va putea deveni niciodată mama. În ciuda acestui fapt, a reușit pînă la urmă să devină însărcinată, astfel a venit pe lume copilul ei și al lui Sabin Ivanof, o fetiță pe nume Ingrid.

Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din viaţa ei

Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încarcatură emoțională foarte intensă”, a mărturisit Simona Pătruleasa, potrivit Kanal D.

Citeşte şi: Ce decizie a luat Simona Pătruleasa după ce a împlinit 40 de ani: „Mi se întâmplă şi mie”

Vedeta are un ritual în fiecare dimineaţă, care o ajută să arate foarte bine. „Să știi că nu a fost grea (n.red. – prima zi la matinal), pentru că eu sunt matinală. Eu mă trezesc foarte devreme. Nu am putut să dorm, așa că m-am trezit la 3. Petreceau oamenii și m-am trezit destul de devreme, dar sunt bine.

Mă trezeam foarte devreme, îmi făceam o cafea, mă uitam la voi, acum e puțin altfel. Sper să mă obișnuiesc cât mai repede. E puțin altfel.

M-am trezit la 3, dar eu am pus ceasul la 5 fără un sfert. Îmi fac o cafea, mă machiez, încerc să mă binedispun. Printre altele vreau să îți mărturisesc că am avut 10 minute în care am ieșit pe terasă și am udat florile, asta nu cred că poți să îți imaginezi. La 5.30 eu udam florile. Am venit repede, repede aici și m-am întâlnit cu colegii din redacție”, a declarat Simona Pătruleasa.