Simona Pătruleasa, detalii neştiute despre momentele grele din viaţa sa. „Ni s-a spus că nu vom putea fi părinţi niciodată”

Simona Pătruleasa a vorbit despre momentele grele din viaţa ei pe care le-a depăşit alături de soţul ei, Sabin Ivanof. Prezentatoarea ştirilor de la Kanal D a dezvăluit şi cum aniversează ziua căsătoriei în timpul pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 11:21
Simona Pătruleasa, detalii neştiute despre momentele grele din viaţa sa. „Ni s-a spus că nu vom putea fi părinţi niciodată”

Simona Pătruleasa a mărturisit că iubirea care i-o poartă soţul ei a ajutat-o să depăşească momentele difcile din viaţa ei.

„Cel mai greu a fost când ni s-a spus că nu vom putea fi părinţi niciodată şi să ne gândim să adoptăm. Acela a fost cel mai dificil moment, dar l-am traversat cu brio pentru că Sabin m-a încurajat permanent, mi-a spus că vom avea unul sau doi copii, câţi vreau. Şi eu i-am spus că voi fi mamă sigur şi uite că s-a întâmplat”, a declarat Simona Pătruleasa într-un interviu acordat Okmagazine.ro.

Simona Pătruleasa aniversează ziua nunţii în timpul pandemiei de coronavirus

Prezentatoarea ştirilor de la Kanal D sărbătoreşte sâmbătă ziua în care s-a căsătorit cu Sabin Ivanof.

„Pe 18 iulie, marcăm trei evenimente; doisprezece ani de la nuntă, dar îi sărbătoresc şi pe cei mai importanţi doi bărbaţi din viaţa mea, ziua de naştere a lui Sabin şi ziua de nume a tatălui meu, care sunt pe 20 iulie.

Vom sărbători cu toţii acasă, vom găti, vom mânca, vom asculta muzică, vom dansa”, a spus Simona Pătruleasa.

Dana Budeanu, noi acuzaţii la adresa PNL şi a lui Raed Arafat. Ce mesaj transmite românilor din diaspora: „Veniţi ca să fiţi arestaţi”