Simona Pătruleasa îmbracă, din nou, rochia de mireasă. Unde sărbătoreşte aniversarea a 15 ani de căsătorie

Simona Pătruleasa îmbracă, din nou, rochia de mireasă. Prezentatoarea de la Kanal D şi Sabin Ivanof formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, iar anul acesta sărbătoresc 15 ani de căsătorie. Au ales să meargă în Capri, locul lor drag, unde s-au şi căsătorit.

11 mai 2023, 14:23
Simona Pătruleasa îmbracă, din nou, rochia de mireasă. Unde sărbătoreşte aniversarea a 15 ani de căsătorie
Simona Pătruleasa îmbracă, din nou, rochia de mireasă

Simona Pătruleasa îmbracă, din nou, rochia de mireasă. Fiica lor Ingrid îi va însoți pe părinții săi în Capri, în luna iunie, pentru a sărbători împreună. De asemenea, va fi martoră atunci când părinții ei vor reface poza de la nuntă.

Citeşte şi: Trucul de frumuseţe la care Simona Pătruleasa apelează în fiecare zi. „Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin”

Simona Pătruleasa îmbracă, din nou, rochia de mireasă

Știrista de la Kanal D va îmbrăca rochia de mireasă de la nunta ei cu omul de afaceri Sabin Ivanof, într-o vacanță în Capri, unde va reface fotografia de acum 15 ani.

O să mergem și în vacanță în iunie, cred. Împlinim 15 ani de când ne-am căsătorit și mergem acolo în Capri, unde ne-am căsătorit. Am mai fost după nuntă, la un an. După aceea, am mai fost la 10 ani și mergem acum, după 15 ani. Este locul meu preferat din toată lumea, din tot ce am văzut până acum.

De când a venit pe lume, de 12 ani, nu am fost nicăieri fără Ingrid, niciodată. Și asta ți-o spun acum, că e secret: vreau să refac poza de la nuntă. Am rochia de acum 15 ani și vreau să mă îmbrac cu ea și să refacem poza de acum 15 ani. Să vedem, sper să îmi iasă. Sper. Rochia există, îmi vine bine, pentru că am probat-o. Deci sper să fie frumos„, a declarat Simona Pătruleasa, pentru Viva.ro.