Trucul de frumuseţe la care Simona Pătruleasa apelează în fiecare zi. „Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin”

Simona Pătruleasa are 48 de ani dar continuă să arate impecabil. Vedeta a dezvăluit trucul de frumusețe care o ajută se se mențină într-o formă fizică cât mai perfectă.

10 mai 2023, 16:40
Trucul de frumuseţe la care Simona Pătruleasa apelează în fiecare zi. „Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin”
Trucul de frumuseţe la care Simona Pătruleasa apelează în fiecare zi. "Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin"

Trucul de frumuseţe la care Simona Pătruleasa apelează în fiecare zi. Vedeta a participat recent la une veniment şi susţine că a reușit să arate impecabil în doar zece minute.

„Înainte să mă machiez am stat cu niște patch-uri la ochi luate din frigider, am făcut curățenie prin casă, pentru că am plecat la serviciu și am lăsat totul la punct, m-am mai uitat puțin și pe temele lui Ingrid la geografie, după care m-am apucat de machiaj, care a durat 10 minute, două minute îmbrăcatul, am trecut pe la serviciu, m-a făcut la păr o colegă în cinci minute, deci foarte repede m-am pregătit”, a spus Simona Pătruleasa pentru Spectacola.

Citeşte şi: Trucul prin care Andreea Esca se menţine în formă, la 50 de ani: „Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta” Ingredientul la care a renunţat definitv

Vedeta a dezvăluit că a decis ce rochie să poarte cu cinci minute înainte să iasă pe ușă: „M-am hotărât când mă machiam, cu cinci minute înainte să plec, cu ce mă îmbrac. Eu așa fac în ultimul timp. Pe vremuri eram ceva mai organizată, dar acum totul este pe fugă”.

Citeşte şi: Trucul Andreei Bălan ca să nu se îngraşe. Artista nu renunţă la plăcerile culinare: „Fără desert nu se poate”

Prezentatoarea de la Kanal D a detvăluit şi trucul de frumusețe la care apelează în fiecare zi, pentru a avea un ten cât mai perfect. „În fiecare dimineață, înainte să mă machiez, adică pe la 5:30, îmi pun aceste patch-uri la ochi de la frigider, care oricât ai fi de obosit, îți revigorează zona ochilor, eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin de patch-uri”, a declarat Simona Pătruleasa.