Simona Sensual apelează la inseminarea in vitro. Cine este bărbatul potrivit să o facă mamă: „Sunt pretențioasă, selectivă” FOTO

Simona Sensual, pe numele real Simona Suhoi, s-a retras de ani buni din showbiz. Acum este atrasă de biserică şi s-a apucat de pictat, în special icoane, şi are grijă și de 15 copii de la un centru de plasament.

20 sept. 2022, 08:41
Simona Sensual apelează la inseminarea in vitro. Cine este bărbatul potrivit să o facă mamă: „Sunt pretențioasă, selectivă” FOTO
Simona Sensual

Simona Sensual apelează la inseminarea in vitro. Vedeta este atât de ataşată de cei 15 copii încât ziua de naștere a prins-o chiar în centrul de plasament. „Am mai mulți copii înfiați de care am grijă, la un centru de plasament. Chiar mi-am făcut ziua de naștere cu ei, acolo, la centru”, a declarat Simona Suhoi pentru Cancan.

Simona Sensual îşi doreşte să devină mamă: „Am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate”

Fosta bombă-sexy este decisă, însă, să facă un copil, doar că, deocamdată, nu a găsit bărbatul potrivit pentru a face pasul. „Vreau și eu un copil, dar nu, așa, oricum. Trebuie să găsesc bărbatul care să merite, să fie într-un anumit fel, am standardele mele. Eu m-am schimbat foarte mult în ultimii ani. Văd altfel lucrurile, sunt pretențioasă, selectivă”, a spus Simona Sensual.

Simona Sensual, hărţuită de câteva luni: „Cineva atentează la viaţa mea, încearcă să descuie uşa noaptea”

În cazul în care nu ca găsi bărbatul perfect, vedeta va lua în calcul fertilizarea in vitro. „M-am gândit să apelez la fertilizare in vitro, o s-o fac, dacă e necesar, dar mai aștept. Toate la timpul lor, voi vedea. Sigur este că îmi doresc un copil, știu și în ce direcție îl voi îndruma”, a mai precizat Simona Sensual.