Simona Sensual, hărţuită de câteva luni: „Cineva atentează la viaţa mea, încearcă să descuie uşa noaptea”

Simona Sensual este hărţuită de câteva luni şi se teme pentru viaţa ei. Nu ştie exact cine ar putea fi, însă are nişte bănuieli, dar nu vrea să facă acuzaţii nefondate. Pentru moment, şi-a schimbat yala de la apartament şi vrea să vadă ce se va întâmpla.

12 aug. 2022, 22:11
Simona Sensual, hărţuită de câteva luni: „Cineva atentează la viaţa mea, încearcă să descuie uşa noaptea”
Simona Sensual, hărţuită de câteva luni

Simona Sensual, hărţuită de câteva luni. Nici bine nu a scăpat de un psihopat, care o teroriza la sala de fitness, că una alt necaz o urmăreşte! Ușa de la apartamentul pe care-l închiriază este încercată în toiul nopții de hoți.

Citeşte şi: Simona Sensual, atacată în plină zi: „A dat cu mașina peste mine”. Cine a vrut să-i facă rău vedetei

Simona Sensual, hărţuită de câteva luni

Totul a început după ce a chemat o echipă de muncitori pentru a renova un apartament, unde ţine chiriaşi. Simona povesteşte că cineva tot încearcă să intre în locuinţă, la miezul nopţii. Şi nu doar o dată s-a întâmplat asta, ci de aproximativ patru luni.

Am chemat o echipă de muncitori, să-mi renoveze apartamentul. Eu mai am unul, pe care-l închiriez. I-am găsit pe net, am discutat și au rezolvat treaba. Doar că, de atunci, cineva vine noaptea, pe la 3-4, și încearcă să descuie. Niciodată nu s-a dus până la capăt, nu a descuiat.

Nu știu, poate vrea să mă terorizeze, poate mă urmărește, mi-o fi văzut pe acolo mașina, nu știu. Sau poate o fi păstrat vreo cheie unul dintre muncitori. Nici asta nu știu, nu mă apuc acum să acuz.

Camera video de la intrarea în bloc a filmat, dar nu se aprind luminile atunci când intră, nu se vede mai nimic. Mai mulți chiriași mi-au spus că au auzit cum, noaptea, cineva încearcă să descuie.

S-au speriat chiriașii. Cred că atentează cineva la viața mea! O schimb, chiar acum sunt la magazin. Îmi iau una mai performantă, să nu poată deschide ușa„, a dezvăluit Simona Sensual, pentru Cancan.ro.