Simona Sensual, atacată în plină zi: „A dat cu mașina peste mine”. Cine a vrut să-i facă rău vedetei

Simona Sensual a fost atacată în plină zi. Vedeta nu se află în lumina reflectoarelor de mulţi ani, acum se axează pe viaţa de familie, îşi doreşte foarte tare să devină mamă. Atât ea, cât şi iubitul ei, îşi doresc să devină părinţi cât mai repede.

26 iul. 2022, 16:33
Simona Sensual, atacată în plină zi: „A dat cu mașina peste mine”. Cine a vrut să-i facă rău vedetei
Simona Sensual

Simona Sensual, atacată în plină zi. În urmă cu câţiva ani, vedeta avea o viaţă destul de tumultoasă. De multe ori, era în război cu fostele iubiţilor ei, care nu o lăsau în pace. Una dintre ele chiar a ameninţat-o că îi va face rău şi a afost la un pas.

Citeşte şi: Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă: „Nu mai accept nicio jignire, prea multe calomnii”

Simona Sensual, atacată în plină zi

Am pățit-o de fiecare dată când am început o relație. Diverse. Eram la începutul unei relații, iar fosta lui iubită a dat cu mașina peste mine! Nu m-a lovit pe mine… Mi-a căutat mașina. Locuiam la el, la o casă. Mașina era parcată în curte, dar prin poartă se vedea. Și fosta lui dădea târcoale pe acolo.

A venit cu mașina ei și a blocat-o pe a mea, să nu mai pot ieși. Și a început să strige să ies, că dă cu mașina peste mine. S-a făcut că intră peste mașină, parcă mi-a și îndoit puțin bara la spate, la BMW.

A început să facă, apoi, crize, acolo. Eu eram șocată, de-abia îmi cumpărasem mașina, era nou-nouță. Țipa la mine, făcea crize, să ies…Eu voiam să plec.

Dar eu știu ce a simțit ea. Că am avut și eu karma. Se întoarce ce ai făcut. Nu pot să mă dau acum vreo sfântă, că și eu la rândul meu, acum vreo 15 ani, am intrat cu mașina în el, în iubitul meu. Am intrat în el direct! Mă enerva, nu mai știu cu ce, probabil, o altă femeie, vreo fostă.

Mie, la impact, mi-au sărit airbag-urile. Și am încheiat, până la urmă, amiabil.

Dar am mai avut o experiență de genul ăsta. Eram într-o relație, era abia la început, nici măcar nu ne pupaserăm, iar băiatul, săracul, avusese o iubită crizată rău, era în stare de foarte multe. Și, la un moment dat, știu că era ziua mea, trebuia să mergem împreună… El m-a rugat să vin să-l iau de la el de acasă cu mașina mea, pentru că aia îl urmărea.

Făcuse aia rost de o Dacie răpciugoasă și cu aia îl urmărea. Eu nu știam ce se întâmplă. Am fost pe la 10 noaptea la el, mai eram cu o prietenă în mașină și…Văd una ca un urs, așa, cu părul mare, vâlvoi, în cap și cu o piatră mare ridicată deasupra mașinii mele! El a recunoscut-o, a coborât din mașină și a trimis-o, elegant, la plimbare”, a povestit Simona Sensual, pentru Cancan.ro.