Simona Sensual încă rupe inimile bărbaţilor. Vedeta a fost hărţuită la fitness

Simona Sensual, atacată în sala de fitness de bărbatul care o urmărește de mai mai mult timp. Acesta a încercat să intre și în casa vedetei și i-a trimis mai multe mesaje care au speriat-o, între care și fotografii indecente.

28 mai 2022, 18:12

Simona Sensual are 39 de ani, dar nu şi-a pierdut farmecele. Fosta vedetă a tabloidelor trăiește de ceva ani un adevărat coșmar din cauza unui bărbat care o hărțuiește. Individul a început prin a-i trimite mesaje dubioase, însă, recent, acesta a urmărit-o pe vedetă la sala de fitness și a încercat să intre după ea, la saună, gol pușcă.

 

Simona Sensual, hărțuită din cauza numelui rusesc! “Am primit foarte multe amenințări”
Simonei Sensual nu-i venea să-și creadă ochilor când un bărbat, bine făcut și zâmbitor, intra peste ea, la sauna sălii de fitness, gol-goluț.  Chipurile, nu și-a dat seama că este ocupat. Reacția vedetei a fost promptă, a zbughit-o imediat de acolo, s-a îmbrăcat și s-a retras acasă, dar imaginile cu bărbatul în costumul lui Adam au revenit pe telefon.

Sensual a explicat la Antena Stars că îi este dificil să schimbe numărul de telefon întrucât este contactul firmei, iar o astfel de măsură i-ar pune în pericol afacerile.

Simona Sensual a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit despre situația cumplită cu care se confruntă de ani de zile, din cauza unui bărbat ce o hărțuiește constant prin intermediul mesajelor sau al apelurilor telefonice.

Dacă inițial, individul se limita la hărțuirea prin mijloace de comunicare, de la un timp, acesta a trecut la acțiuni mult mai grave.

Simona Sensual, în război cu Cătălin Măruţă: „Nu mai accept nicio jignire, prea multe calomnii”
Simona Sensual a dezvăluit la Teo Show! că bărbatul a început să o urmărească la sala de fitness, pe care vedeta o frecventează de obicei și, la un moment dat, a încercat chiar să intre după ea. Fosta asistentă TV a menționat că este vorba de un centru select, vizitat de mai multe persoane din showbiz și că este posibil ca să mai fi existat și alte cazuri similare de hărțuire, ce vizau diferite vedete.

Simona Sensual

„Da, de la începutul anului am avut un incident, a vrut să intre în incintă (n.r. în sala de fitness), iar printre mesajele de pe Facebook găseam amenințări de „genul uită-te în stânga!”, ,”uită-te în dreapta”, ,”sunt lângă tine”. Îți creează un sentiment de panică, am camere de supraveghere.

Mai ales că sala este una destul de selectă merg destul de multe persoane cunoscute, incidente de acest gen probabil s-au mai întâmplat.”, a declarat Simona Sensual la Teo Show!

Simona Sensual a declarat că nu a cerut ajutorul iubitului ei și că acesta este mult prea diplomat, pentru a interveni într-o astfel de situație. ,,Iubitul meu este mult prea diplomat, mult prea inteligent pentru a se preta la situații d-astea”, a declarat fosta asistentă TV.